שאלה בכמותי

בטטה גם

New member
ועוד שאלה במילולי

.1הזה עם הדובר צרפתית וגרמנית שנראה לי שהתשובה זה זה 4 שלא יכול להיות שהוא גם לא דובר גרמנית וגם אין לו תכונה של הצרפתית 2.חרוז: סיומת??? 3. בגדים של מישו שמישו אחר לא אוהב- א' נובע מ-ב'. תשובה 1

Kayben

New member
לא, רק שאלה 2.

ההיגיון עם הבגדים עשיתי שא' סותר את ב' אני חושב, שזה נראה לי תשובה 1. ועם השחיין, זה נראה לי, שחיין שלא יודע גרמנית, תשובה 3 אני חושב.

SHARON 103

New member
../images/Emo41.gifנזכרתי בשאלה בכמותי

הייתה שאלה משהו כזה: b = a --- --- 4 2 משהו כזה (אל תתפסו אותי במילה) אני די התבלטי כאן....התשובה הייתה במקרה ש b אמור להיות זוגי בהכרח ? מישהו זוכר?

tlaiper

New member
סימנתי תשובה אחרת..

משהו ש a חייב להיות יותר גדול נראה לי

Kayben

New member
זוכר, גם זוכר, אתה צודק

רק טעיתי בשאלה, זה היה הפוך, a חלקי 2, b חלקי ארבע. תשובות: 1. a>b 2. B>a 3. b חייב להיות זוגי 4. a חייב להיות זוגי. הצבה ראשונה b=2, a=1 תשובה 4 נפסלת, תשובה 1 נפסלת. אותו דבר רק עם סימני מינוס... אז זה שולל את תשובה 2 גם. על דרך השלילה מצאתי שזה 3... למרות שלא ממש הבנתי למה. :)

Team Xtream

New member
זה היה תשובה ש b>a

a/2=b/4 ואז 4a=2b ואז זה מתקיים רק אם a = 1 ו b =2 וזה תמיד מקיים ש b >a

Kayben

New member
לא נכון

המשוואה התקיימה עם אותה הצבה במינוס גם... (אותם ערכי a,b רק עם סימנים שלילים) וזה הופך את a לגדול מ b.... אני די בטוח, וזה גם מסיח די קלאסי...

meirkafka

New member
התשובה היא שהמספר חלקי 4 הוא גדול!

לא זוכר אם זה היה a או b התשובה שהמספר חלקי 4 תמיד זוגי ישר נפסלת! כי לדוגמא 28/4 זה שווה 7! וזה לא זוגי... ואם לצורך העניין השאלה הייתה: a b - = - 4 2 אז כמובן ש B>A תמיד

Kayben

New member
האמנם?

a=-1 b=-2 מינוס חצי שווה למינוס שני רבעים? עד פה הכל טוב ויפה? אבל מה, a>b... אופס, הרסתי לך... :)

ploni100

New member
היתה שלה עם מעגל בנקודות 3,0

היה צריך למצוא את הרדיוס מה התשובה?

Kayben

New member
זה היה קל

הקוטר היה 6, הרדיוס 3... כלומר השטח 9 פאי. לא זוכר מה אפילו היתה השאלה.

rw12

New member
מישהו זוכר אם זו הייתה תשובה 2 ?

כי אני זוכרת שניחשתי את זה 2..

tlaiper

New member
וואי..

איך לאט לאט אנשים זוכרים פה שאלות, יצאתי ושכחתי אחרי שניה הכל.. אולי בזה לפחות צדקתי? :)

למעלה