שאלה בינונית

shan shan

New member
שאלה בינונית ../images/Emo9.gif

רציתי לשאול אם יש כאן למישהו רעיון איך אני יכולה להפתיע את חברות שלי מהבסיס. הייתי בבסיס הזה שלושה חודשים ונקשרתי מאוד לבנות. עכשיו אני נאלצת לעזוב ואני רוצה להשאיר להם משהו חמוד שהם יזכרו אותי ואני לא יודעת איך מה שאני צריכה זה איך את התוכן אני ימלא לבד. תודה SHAN SHAN

קישקשתא

New member
אני מצטערת

לא הבנתי את השאלה איך. מה איך? איך תצליחי לתפוס את כולן פיסית באותו מקום? מה יש חוץ מתוכן?

shan shan

New member
מה שהתכוונתי....

אני צריכה רעיון עזוב מה שאמרתי עד עכשיו. אני צריכה רעיון, סיפור עם משל חמוד, שיר מצחיק, רעיון למתנה. כל דבר שהו אני מתחילה מאפס. הן ממש יקרות לי ואני רוצה להשאיר משהו שיזכיר אותי יותר מתמונה! בבקשה כל עצה תעזור SHAN SHAN

liati007

New member
תקני להן ...

דג!!! כשאני הייתי בצבא מישהו קנה לי דג, אומנם לא בתור מתנת פרידה, אבל כל יום כשהייתי נכנסת למשרד שלי והייתי רואה את הדג הייתי חושבת על הבנאדם שקנה לי את הדג. ד"א - גם כשהדג מת והחלפתי אותו באחר, עדיין חשבתי על אותו בנאדם.

zany

New member
עוד רעיונות...

לא ציינת אם הבסיס הוא פתוח או סגור (חשוב מאוד) אם סגור: אפשר להביא להן דברים למעונות כמו: מראה - מראה גדולה שציירת עליה ורשמת מאחוריה הקדשות לכולן. אחלה כיף שבעולם. בד הודי / משי מגניב שאפשר לתלות על הקיר ולקשט איתו דברים. פח זבל יצירתי מעיסת נייר או סתם אחד שווה. (מי שגרה במעונות יודעת כמה קשה למצוא מקום אסטתי לזרוק את הזבל שם. שעון קיר מעשה ידייך. כריות - תמיד כיף שיש, אבל באסה להביא את אלה מהבית. אם הבסיס פתוח: אפשר להביא דברים למשרד כמו למשל: כלים מעיסת נייר או סתם מגניבים במיוחד לעטים ועפרונות. שלטים חמודים שאומרים "טפסים נכנסים" "טפסים יוצאים" או כל מה שלא היה לך שם בתיוקיה. מראה - כן כן, גם בבסיס פתוח תמיד טוב שיש ליד הכיסא. כיסוי לכסא - את יכולה להכין בעצמך או לקנות, זול, פרחוני, ומעלה חיוך. תחתיות לספלים - מצויירות, ומי יודע, אולי יגרמו למפקדים להכין לעצמם שתיה. מקווה שקיבלת רעיונות. הכל דיי זול לדעתי, ולא דורש יותר מידי השקעה. מקווה לשמוע פידבקים. -זאני

למעלה