שאלה-בטן נפוחה

קריןעדי

New member
שאלה-בטן נפוחה

שלום בנות יש לי שאלה וסליחה מראש אם היא טיפשית ! הבטן שלי מאוד נפוחה, כאילו אני בהריון. האם יש לזה קשר לאנדו' ? ואם כן האם יש מה לעשות ? שבת שלום לכולם

זואילי

New member
שבת שלום

כן. לאנדואיות בד"כ יש בטן נפוחה. (כמובן לא לכווווווולן אבל להרבה). לא, אין מה לעשות. תרשמי בחיפוש את המילה "כרסונית" ותראי מליוני שירשורים בנושא. כשעשיתי פילאטיס מכשירים הצלחתי קצת להשטיח אותה. לדעתי, הבטן מהורמונים בטיפולים גרועה פי כמה מהבטן הרגילה. אני הייתי דובי מתגלגל בטיפולים. ביומיום הייתי סתם דביבון. יש שאמרו שזה סקסי

בת12341

New member
יתכן ומדובר ברגישות למזון

אני למשל, מרגישה נפיחות גדולה אחרי אכילת לחם מקמח חיטה (לבן או מלא - ממש לא משנה) כאשר אני מקפידה על לחמי שיפון או בעדיפות כוסמין ובכלל הפחתת הלחם על חשבון אורז מבושל או מוצרי אורז (כולל פסטות מאורז מלא,סושי, פצפוצי אורז ביוגורט,חטיפי אנרגייה מאורז....) הנפיחות יורדת משמעותית ואני מרגישה הרבה יותר אנרגטית. שווה לנסות לדעתי שבת שלום

galim29

New member
אנדו= בטן נפוחה

זה הקדמה והכנה לאיך נראה בהריון... ככה אני מסתכלת על זה.
אבל אפשר לנסות לצמצם את הנפיחות בתזונה נכונה. תחפשי בפורום שרשורים על תזונה של אנדואיות. בהחלט עוזר להורדת הנפיחות גם אם לא לחלוטין. ספורט גם עוזר.

מצטרפת לכל מה שאמרו לך

הדיאטה עוזרת מאד מאד - לא רק בצורה אלא בעיקר בתחושת הנפיחות. אני מרגישה שההמנעות מחיטה עוזרת לי הכי הרבה. ופילאטיס מכשירים התחלתי בכלל מסיבות אחרות - ואכן רואים תוצאות גם לבטן (אני 4 חודשים בעניין). והשילוב בין השניים יוצא טוב ממה שהעזתי לקוות.

למעלה