שאלה בזוגיות

matal girl

New member
שאלה בזוגיות

הי לכולם, תודה חמה שלוחה לכל המשיבים לפריסתי. בקשה לי אליכם- אני מעלה פריסה של חברה שאין לה אינטרנט,אשמח לפענוח. השאלה-האם-אביר הגביעים X-מגדל יתקשר- 10 גביעים איתי- שמש בזמן הקרוב-קיסרית קלף סיכום-צדק נראה לי שיש לה סיבה ממשית לאופטימיות רבה בגלל הגביעים והשמש. השמש מצביעה על כוחה של חברתי ביחס למה שהבחור מרגיש אליה. אביר הגביעים שמתייחס לשואל ומכוון לבחור מראה על יוזמה רגשית חזקה שמניעה אותו. מה דעתכם? ערב נעים ,קסום ומלא אהבה. תודה לכולכם.

דעתי שאת מאוד צודקת :)

יופי של פריסה ויופי של פירוש. הייתי שמה דגש על כך שהבחור מיוצג על ידי המגדל... לא מי יודע מה חיובי. אולי לעשות פריסה זוגית עתידית וממנה לתהות על קנקנו של הבחור ? שאר הקלפים חיוביים מאוד ומעידים על כך שהבחור אכן יצור קשר אבל המגדל קצת מרתיע אותי כאן. ו... ברוכה הבאה לפורום :)

matal girl

New member
תודה להילה ושאלה ממוקדת

בוקר טובה לך הילה, תודה חמה על הפרדון. כייף לשמוע שאני בדרך הנכונה לניתוח ברור. שאלה לי אלייך- גם את חברתי מטריד קלף המגדל. האם תוכלי לשתף אותנו במה שהטריד אותך. שמתי לב שבדפים קודמים נתת פרשנויות על קלף הנזיר. האם תוכלי לעשות את אותו דבר על קלף המגדל? תודה ויום נעים.

קלף המגדל.

כעיקרון מה שקראת על קלף הנזיר זה במסגרת הלימודים שלנו על הקלפים בארקנה הבכירה. עד כה עברנו מספר מסוים של קלפים וכעת אנחנו בקלף הנזיר. קלף המגדל בבסיסו מעיד על התנפצות וקריסה של הקיים. מדובר על שינויים שנכפים על האדם והמסר של הקלף הוא שעל האדם לקבל אותם באהבה ובהבנה כי השינויים הללו שכעת נראים לו קשים מנשוא הם אלו שישנו את חייו אפילו לטובה. מדמים את קלף המגדל למגדל בבל - את יכולה לעשות את ההקשר גם מכאן. התמוטטות מגדל בבל ומה שקרה לאחר מכן. אם אני מייחסת את קלף זה לבחור אזיי עובר עליו משהו. ייתכן שהוא נפרד ממערכת יחסים כלשהי. ש"זרקו אותו" ממערכת היחסים הזו והוא די ממוטט בעקבותיה.

שלום לך

אני דוקא רואה את הדברים מעט שונה ,דבר אחד בטוח חברתך אדם שרואה את הדברים בצורה מאד חיובית,דבר שאני לא בטוחה לגביי הבחור,כנראה שהוא יתקשר אליה אבל יש איזה בלבול בבחור הזה,אבל יש עוד דבר שבטוח יעשה צדק לגביי חברתך....יום של אור

תשובה

קלף המגדל שמייצג את הבחור זה קלף שנהרס בגלל חוסר תקשורת, בלבול,וזו ההרגשה שלי לגביי הבחור הוא והיא לא משדרים על אותו גל,,הבחורה מאד חיובית לגביו..וכגלל קלף הצדק בסוף זה אומר לי שלא משנה מה יקרה או יותר נכון מה שיהיה יהיה לטובת הבחורה,,,

אני לא מצליחה להבין.

עברתי על השרשור הנ"ל שוב ואני לא מתחברת לביאור שאת נותנת כאן. על סמך מה את אומרת שהם לא משדרים על אותו הגל ? האם בגלל שאותה מייצג קלף השמש בעוד אותו מייצג קלף המגדל ? לטעמי היא יכולה לעשות לו רק טוב. אם אכן - כפי שפירשתי - עוד רק "זרקו אותו" ממערכת יחסים או שהוא חווה משבר כלשהו היא השמש ! בעצם הפעולה שלו אליה הוא והיא גם יחד - הדגש עליו דווקא - יזכו בעשרה גביעים=שיא האושר. לסיכום הצדק? מעולה ! לטעמי הפריסה שלהם ממש קורנת. מה דעתך ?

תשובה

שלום מאד הפריע לי שיצא לבחור קלף המגדל זה קלף שמשדר לי איזה בלבול כאילו שהם לא משדרים על אותו גל,

scorpia

New member
לדעתי...

הפריסה מאד חיובית. הבחור נמצא בשלב של תהפוכות, של שינויים. כנראה משהו מסתיים אצלו (המגדל)!!! ואולי זו הסיבה שעדיין לא התקשר אליך. בסך הכל רוב הקלפים חיוביים, ואני רואה בזאת כפריסה חיובית. מכאן, שהוא כן יתקשר אבל החברה, צריכה להתאזר בסבלנות!

תשובה

כן גם אני חושבת שהוא יתקשר אבל בזהירות וקלף הצדק יצא לבחורה לא לו,,לכן אני חושבת שיעשה צדק לבחורה והיא לא צריכה לדאוג מה שיהיה הוא שיהיה אחרי הכל הצקר כמו המגדל אלה קלפים מהרקנה הבכירה לכן זה מה יהיה..

למעלה