שאלה בזוגיות

matal girl

New member
שאלה בזוגיות

שלום הילה, ברכות על הפורום הפעיל. אני טרייה בענייני הטארות ואשמח לסיוע. שאלתי שאלות ממוחשבות באתר של אורי רז. שאלתי על קלף אחד-האם X יתקשר אלי? קיבלתי -אביר חרבות. שאלתי בחמישה קלפים-האם X יחדש את הקשר הזוגי איתי? תשובות מימין- שתי חרבות כוכב תשעה מטבעות עשרה מטבעות שמש נראה לי שיש אפשרות לאופטימיות רבה. אשמח לקבל חוות דעת. תודה. גליה (הכינוי שייך לבתי המתבגרת)

שלום מאיה וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לגבי שאלתך הראשונה התשובה היא חיובית. כעיקרון קלפי האבירים לתשובה של כן או לא מייצגים תשובה חיובית. אביר החרבות מלמד כי על X לקחת החלטה וכנראה שהיא תהא חיובית והוא יתקשר אלייך. בנוגע לפריסה השניה אנא צרפי אותה במלואה וכתבי באלו עמדות יצא כל קלף. לדוגמא.... "הווה-שתי חרבות" וכן הלאה... אכן הפריסה עושה רושם חיובי אם כי כדאי יותר לצפות לגביעים בפריסות זוגיות. בכל אופן העלי את הפריסה במלואה ואשמח לעזור לך בה. בברכת יום מלא אור ואושר הילה :)

matal girl

New member
להילה תודה חמה והמשך לבקשתך

הילה, את מקסימה! אני מעריכה מאוד את התייחסותך. לבקשתך- בגלל שעברו מס'ימים עשיתי פריסה קלטית באתר של אורי. שאלתי-האם X יחדש את הקשר הזוגי איתי? קיבלתי-1-הכוהנת הגדולה(מה עוזר או בעד) 2-שוטה(מה חוסם או נגד) 3-9 מטבעות(שיעור רוחני לשואל בהווה) 4-7 מטות(בונוס לשואל אם ילמד את השיעור) 5-אס החרבות(ר קרוב 4 חודשים) 6-3 חרבות(עתיד קרוב 4 חודשים) 7- 3 גביעים(דימוי וזוית אישית) 8-2 גביעים(זוית ראיה של החברה) 9-כוכב(רוצה אבל פוחד) 10-האוהבים(סיכום) הילה, אני יודעת שכתבתי באריכות ובפירוט. לא ידעתי מה יש להשמיט או להוסיף. תודה על הנכונות לסייע. כל טוב ושבוע נעים גליה

ככל שמאריכים ככה יותר טוב :)

כדי לקבל תשובה מדויקת עד כמה שאפשר מהקלפים כך יש צורך לקבל כמה שיותר פרטים. אז עשית טוב (הדבר היחידי שעשית "לא טוב" זה שפתחת הודעה חדשה :) אל דאגה... אני רואה תמיד את הכל ואין צורך לפתוח הודעות חדשות). ולפריסה... 1. הכהנת הגדולה בעד - כאשר יוצאת הכהנת הגדולה בפריסה נהוג לא לפרש אותה. הכהנת שומרת סוד ואינה רוצה לגלות לך. כך שבמקרה זה היא אינה מעונינת לאמר לך מדוע - אם ובכלל - X יחדש את הקשר איתך. 2. השוטה נגד - הוא חושש לחזור אלייך. הוא מרגיש כנראה שאת חוסמת אותו, אינך ספונטנית, אינך אינטואיטיבית והוא דווקא כן. 3. 9 מטבעות - השיעור הרוחני שלך הוא שעלייך לדעת להתמודד לבד. לא תמיד צריך להיות בזוג כדי להיות מאושר. את בהחלט מסוגלת להיות לבד ולהנות מכך. 4. 7 מטות - היו לכם הרבה מריבות שבעצם היו על כלום. כל אחד מכם נלחם כל הזמן כדי להוכיח דבר מה ולשווא... לריק. לא היה להם בסיס מהותי אבל הם גרמו לקרע ביניכם. 5. אס החרבות - הוא עדיין לא החליט והוא צריך לקחת החלטה. 6. 3 חרבות - הרושם המתקבל כי הוא לא יחזור אלייך. הוא יחליט שהוא לא רוצה לחזור לשוטה ולשבע מטות ומכאן אי החזרה אלייך. 7. 3 גביעים - את לעומת זאת מרגישה שאתם זה זה! את חושבת שיש לכם בסיס מצוין וכי אתם יכולים להיות זוג מוצלח. 8. 2 גביעים - גם סביבתכם רואה אתכם כזוג מוצלח ואוהב. 9. הכוכב - גם הוא יודע שאתם מוצלחים ביחד אבל שני הקלפים המדוברים - השוטה ושבע מטות - מונעים זאת ממנו. 10. האוהבים - רומן אהבים. האמת? בעקבות כל הקלפים הקודמים ובעיקר חוסר משווע בקלפי גביעים (גביע=מים=רגשות) בפריסה (למעט הזוית שלך) קשה לי להתייחס לקלף האוהבים כסיכום. כעיקרון קלף האוהבים בסיכום בשאלה כמו שלך הוא מעולה אבל לאור מה שנכתב קודם לכן... אני מתקשה לפרש אותו. אם הייתי אני מבצעת לך פריסה הייתי מוציאה כאן קלף הבהרה כדי להבין טוב יותר את המסר של הקלף. אולי מישהו מהחברים יוכל לעזור לפרש כאן את קלף האוהבים ו/או בכלל את הפריסה כולה. מה דעתך?

האוהבים = צומת

האוהבים כקלף סיכום לענייני אהבה וזוגיות הוא קלף טוב, אך יכול להצביע על מעורבות של אנשים נוספים בקשר (אמא, אקסית,..) מערכת יחסים מסוג של טלנובלה:) הקלף גם מצביע על התלבטויות רבות, צומת דרכים בה נמצאת השואלת ועל כך שעליה לבחור כיוון (היא דחתה את ההחלטה יותר מדי) הגיע להחליט לכאן או לכאן מבלי להשאיר אפשרויות פתוחות. הקלף יכול להצביע על חוסר בגרות של השואל ומכאן הקושי בהחלטה הגורלית שתקבע את עתידו. בקשר לכהנת והשוטה- שני הקלפים שהופעתם סוגרת את הפריסה (אם מופיעים בסופה): הכהנת יצאה ראשונה, ואם היא היתה יוצאת לי כפורסת כקלף ראשון לא הייתי ממשיכה את הפריסה. המצאות הכהנת בעמדה הראשונה מצביעה על כך שחסר מידע בידיה של השואלת, אולי אינה אמורה לדעת כעת אינה אמורה לבסס את החלטותיה לפי מה שיוצא בפריסה. בכל מקרה, הכהנת בעמדה של בעד אינה קלף חיובי לזוגיות, ואומרת שעל השואלת למצוא בתוך עצמה את התשובות והאיכויות שלה קודם שתחפש גבר שישלים אותה. השוטה בעמדת הנגד יכול להצביע על טעויות הנובעות מחוסר מחשבה, טיפשות, חוסר הקשבה לעצות של אחרים...

matal girl

New member
הילה-תודה

הי הילה, קראתי את פריסתך המפורטת. דייקת בקלפי השוטה והמטות. גם אני ניסיתי לפרש זאת אחרי ששלחתי לך וזה היה הרושם שהתקבל. יש בפרישה חד משמעיות מצד אחד וקצת ערפול לגבי ההמשך. ימים יגידו. זה נכון שאני רוצה מאד לתקן ואני מרגישה שהפסדתי אותו בדיוק בגלל מה שכתבת על השוטה 3 חרבות ו7 מטות. אני מעריכה מאוד את התייחסותך המפורטת. תודה גליה

למעלה