שאלה בולאית

צמרירית

New member
שאלה בולאית

ברשותי אלבום בולים אמריקאי First day of issue מה-14 לאפריל 1984 +רפליקת זהב של כל אחד מהם -סה"כ 33 בולים.פרחים וציפורים לפי מדינות בארה"ב רציתי לברר מהו הערך של זה והאם משהו שניתן למכור בארץ? אודה לתשובה

בדיוק לפני כמה ימים מצאתי אצלי

נייר עטיפה עם הדפס של הבולים האלה, ושקלתי להשתמש בהם בעיצוב של משהו שאני עובדת עליו עכשיו. האם את מתכוונת לזה?
לגבי הערך, אין לי מושג, אבל כמדומני שיש כאן כאלה שיש להם, אז אל תתייאשי.

WOW איזה בולים יפים../images/Emo99.gif

מה את מתכוונת לעשות איתם? קיבלת השראה ממתלהבונית? יכול לצאת מהם משהו מקסים. אגב את לא חייבת להשתמש בהם, את יכולה לסרוק, להדפיס ולשים פיקסטיב ויש לך גם חומר לעבודה וגם בולים

אלו לא בולים אמיתיים,

זהו נייר עטיפה עם הדפס של הבולים. קיבלתי אותו מסבתא שלי לפני כמה שנים (אם כבר מדברים על אנשים שלא זורקים כלום - היא היתה דוגמא מצויינת לזה). עד היום שמרתי אותו בשלמותו, כי כל עבודה שחשבתי לעשות איתו - היה לי חבל לגזור אותו. אבל לא מזמן שמתי לב שיש שם חזרות, אז אולי אני אשמור רק חלק, ואעבוד עם הכפולים.

תמיר1991

New member
יש לי את הבולים בגליונית -

אבל בלי רפליקת הזהב
צמרירית - רפליקת זהב נשמע ממש טוב - אם זה אכן מזהב ולא "רק" ציפוי זהב, קחי בחשבון שזה לא מעט כסף. תמיר.

רפליקות זהב של בולי ארה"ב:

הרפליקות האלו נפוצות, והן אכן עשויות מזהב 24 קראט. כמובן שאין להן שום ערך בולאי, אלא רק אסתטי וכספי מחירן בדרך כלל נע בין דולרים בודדים ל- 15 דולר למעטפה, תלוי במוכר, בקונה וביום בשבוע. וסיפור אמיתי: פעם אחת קניתי לי כמה כאלו, שהתאימו לאוסף שלי במקרה. כשבאתי הביתה שאלה אותי אשתי: מה קנית היום? כשניסיתי להגיד "כמה בולים", שאלה מיד: "ולמה אתה מחייך, הם מזהב?.."

תמיר1991

New member
זהב 24 קראט, עד 15 דולר

לרפליקה? זה לא נשמע ממש הגיוני אם הזהב עומד על 400+ דולר לאונקיה... אם כך הרפליקה כנראה זעירה, לא? תמיר.

הן בדיוק בגודל הבול.

וטעיתי במחיר, הרפליקות נמכרות במחירים של פחות מחמישה דולר באי-ביי. הנה למשל אחת שאולי תעניין אותך.

תמיר1991

New member
זה מזהב אמיתי?!

הם כותבים שזה 22 קאראט.. אני בשוק... זהב עולה 400$+- לאונקייה, אז זה לא היה נשמע לי הגיוני. באמת מעטפה יפה! תודה על ההפניה! תמיר.

doroni10

New member
זהב תמצא גם על חיבורי אודיו למיניהם

אישית אני לא מתלהב מההדפסים הללו- כמובן אלא אם כן מדובר במשהו שקשור מאד לאוסף- וגם אז שיהיה אחד- שניים לכל היותר כדי להוציא עיניים לאלו שלא מבינים בבולים

למעלה