על איזו טעות אתה מדבר ? ../images/Emo107.gif
אני לא כתבתי שום טעות במה שרשמתי כאן. ההודעה הראשונה שלי התייחסה לסיכויי הזכייה, השנייה לתוחלת הרווח, באף אחת מהן אין טעות. אגב, עד עכשו נראה לי שהשואל התכוון בכלל לסיכויי זכייה, הרבה אנשים מבלבלים בשפת היום-יום בין שני המושגים האלה, ולכן עניתי על כך בשפה פשוטה בהודעה הראשונה . אדון פרידום הנכבד - לידיעתך אתה במקרה מדבר עם מומחה בתחום הזה של סיכויי המשחקים, וכדאי שבפעם הבאה תבדוק טוב מול מי אתה עומד לפני שאתה משחרר את המשפט שכל כך אהוב עליך "יש לך טעות". מה קרה, לימדו אותך באיזה קורס מושגים כמו תוחלת וסיכוי, ואתה כבר מרגיש גאון הדור בתחום ? חבל שעיצבנת אותי, כי דווקא רציתי לספר לך כמה דברים מאוד מענינים בעניין הכתבה שצירפת, כולל מחקר שנערך לאחרונה באוניברסיטה העברית. זו כבר פעם שנייה שאתה מחליט שאני טועה לפני שבדקת. זוכר מה קרה פעם שעברה עם התרגיל הפרמטרי בלוגים ? תראה איך אני התייחסתי לפתרון השגוי שלך אז - לא צרחתי כאן שאתה טועה, אלא רשמתי את הפתרון שלי, שאלתי בנימוס איפה לדעתך הטעות שלי, שתקתי כשהודית בטעות שלך, ואפילו איחלת לך מילואים נעימים ונוחים... לפני מתמטיקה, תלמד להתייחס בכבוד ובנימוס לשאר האנשים כאן - תאמין לי שתקבל בחזרה אותו יחס וגם תזכה ללמוד כמה דברים חדשים במתמטיקה, שזו אחת המטרות של הפורום הזה ! שיהיה לך יום טוב.