שאלה בהנקה

• פותח הנושא mic75
  • פורסם בתאריך

mic75

New member
שאלה בהנקה

מזמן לא כתבתי יש לי שאלה יש לי כאבים מאוד מאוד חזקים בהנקה ממש צורב לי , אני מגיעה למצב שאני לא יכולה להניק זה מאוד מבאס אותי . האפרוחית שלי עוד בת חודשים וזה לא עובר אשמח לשמוע פתרון שבוע טוב מיכל

נאשא

New member
רציתי להמליץ לך על יועצת הנקה

בשם דיא
יש בפרדס שני פורומי הנקה, נסי שם. מקווה שיסתדר מהר, זה נורא כשזה לא נעים לאמא. איך העליה שלה במשקל?

כבר חודשיים?

למה הכוונה כאב? בשד עצמו? בפטמה? זה רק במשך ההנקה? גם בין לבין? ומאמינה שאת בידיים מאוד טובות אצל דיא.

mic75

New member
האמת זה כואב

בכל מקום גם בפיטמה גם בחזה עצמו גם במשך ההנקה בקיצור אי אפשר בלי אופטלגין פשוט סיוטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

נאשא

New member
זה נשמע לי שמחייב

טיפול רציני של רופא יש רופאה אחת, שאני כמובן לא יודעת את שמה רק אודותיה, שהיא גם יועצת הנקה. תכף תבוא מעיין ותגיד לך, או שתשאלי בפורומי ההנקה, או את גילי י כי היא הזכירה אותה באחד הפורומים לא מזמן. לא נראה לי לענין שצריך לקחת אופטלגין בשביל להניק ללא כאבים, ועוד חודשיים ברציפות. תעדכני ותטפלי במהירות.

בהחלט נשמע שצריך רופא

ואני מקווה שכבר ראית אחד כזה היום.. יש בהנקה משהו סיוט (גם הרבה הנאה וכיף ) אבל זה לא מה שאת מתארת אני מקווה שדיא כבר הפנתה אותך לגורמים המתאימים ממני בינתים
ותרגישי טוב

mic75

New member
הי ותודה לכולם

הייתי בטרם בירושלים יש שם יועצות הנקה + רופא עם צריך קבלתי משחות הילדה שלי לא רוצה לפתוח פה גדול , וזה עדיין כואב האמת אני על סף יאוש ומקסימום יש תוספת וזהו אי אפשר לסבול את הכאבים האלו. * משקל היא עלתה כמעט 800 גרם בחודש ואמרו לי מעולה , כי בהתחלה היא היתה בירידה

למעלה