שאלה בהולה!

• פותח הנושא luyi
  • פורסם בתאריך

luyi

New member
שאלה בהולה!

אני בטיפול IVF שני.שינו לי הפעם את הפרוטוקול בגלל שהביציות בפעם קודמת לא הופרו והזרע תקין. כך שבמקום סופרפאקט נתנו לי הפעם דקאפפטיל קצר. היום הייתי אצל הרופא שזיהה שתי ציסטות ענקיות, והחליט לשאוב לי אותם בעוד יומיים ובינתיים אני ממשיכה להזריק דקאפפטיל. איך נעשית השאיבה שלהן? האם יש חשש שיפסיקו לי את הטיפול הנוכחי? האם לאחר השאיבה אוכל להמשיך עם הגונל F המתוכנן כרגיל? התקשרתי לרופא לשאול את כל השאלות האלו, והוא כבר לא היה. נראה לי שאני לא מדלגת על שום מכשול או קושי שבדרך, הכל קורה לי! תודה על כל תשובה שתגיע.. ואולי גם תרגיע.

נועם@בת

New member
שואבים את הציסטות כמו ששואבים ביציו

אם שואבים ממשיכים את הטיפול כרגיל. בהצלחה נועם

geni1

New member
היי ! יש לי שאלה לגבי שאיבת ביציות

הרי השאיבה מתבצעת בהרדמה מלאה או חלקית. איך יודעים איפה הביציות ומאיפה לשאוב? עושים אולטראסאונד בזמן ההרדמה?

נועם@בת

New member
כן, על מתמר הUS מלבישים את מחט

השאיבה. בשאיבות האחרונות לא הורדמתי אז יכולתי לראות את ההכנות. זה היה מרתק ומפחיד כאחד. נועם

luyi

New member
../images/Emo60.gifתודה גדולה

על התשובות. אם השאיבה היא כמו של ביציות אז גם כאן עושים הרדמה ויש כאבים איומים אח"כ? בבי"ח אמרו לי שאפשר מיד לחזור לעבודה, מה שנשמע לי לא הגיוני. האם ממליצות להתארגן על מנוחה באותו יום או שזה קליל כמו הזרעה? מצטערת על השאלות הקטנוניות אבל מטרידות.. luyi שחולמת להיות אמא..

בבוצי

New member
יש כאבים אחרי השאיבה

אמנם הם מאד לא חזקים, אבל כדאי לך לקחת באותו יום יום חופש ואם את יכולה אז גם למחרת.

luyi

New member
תודה בבוצי

וממש מזל ששאלתי. האחות אמרה לי שאין צורך אפילו לבוא עם מלווה..הייתי רוצחת אותה אם הייתי שם לבד עם כאבים וצפויה לחזור לעבוד. שוב תודה אני שולחת כבר פעם שלישית, אולי תראי 3 הודעות זהות, הן לא עוברות משום מה.

למעלה