שאלה בהגייה

שאלה בהגייה

המילה "צא" או "החוצה" 나가 לא אמורים לבטא אותה naga ? שמעתי בדרמה קוריאנית שהם אומרים daga . למה? כנ"ל לגבי המילה "כן" 네 הם מבטאים de , לא הבנתי למה. אשמח לקבל הארות. יום נפלא.

kimdoron

New member
הי אור

הי אור, אני מלמדת קוריאנית כבר יותר מ-7 שנים... וכל פעם יש לי אותו וויכוח :), מילים קוריאניות לא נשמעות כפי שהן אמורות להישמע. "תצא"- 나가, ומבטאים NAGA ו"כן" מבטאים NE כפי שאת ציינת. בדרמות, שחקנים מדברים מהר לכן לפעמים יש הברות נבלעות ולפעמים עיצורים קוריאניים נשמעים אחרת. אם את רוצה הסבר מפורט יותר אשמח לעזור, בינתיים רק עניתי לך שלא טעית.. וזאת הטעייה מאוד נפוצה אצל המערבים הלומדים קוריאנית. בברכה, קים

היי קים

תודה רבה על ההסבר. אני מנסה ללמוד את השפה בעצמי ברשת, אבל הייתי מאוד רוצה ללמוד בצורה מסודרת. אני מתגוררת באזור הקריות שליד חיפה ולא הצלחתי למצוא כאן שיעורים מסודרים או מורים פרטיים, מזל שיש את הפורום הזה שהחברים בו תמיד נכונים לעזור בכל שאלה . תודה ושיהיה לך המשך יום נעים.

kimdoron

New member
אין על מה

שמחתי ךעזור:) אני מלמדת באיזור שרון ומרכז. אל תהססי לשאול שאלות, את יכולה לפנות אליי גם במייל [email protected] וגם בטלפון 050-2366986 יום טוב!

kimdoron

New member
שלום לך

הי, תודה על ההתעניינות. כרגע אין לי קבוצה במרכז, הייתי מלמדת באיזור תל אביב. אם יש לך כמה חברים שמעוניינים ללמוד קוריאנית נוכל להרכיב קבוצה ביחד. אני צרחכה לפחות 4-5 אנשים לקבוצה. אם לא, תמיד יש אופציה ללמוד ברעננה. כרע קבוצת מתחילים אמורה להתחיל בסוף יולי. תודה קים דורון

SunnyLight

New member
היי קים :)

זה יהיה בסדר מצידך אם אני אשלח לך כמה שאלות במייל?

למעלה