שאלה בהבנת הקריאה

talitali102

New member
שאלה בהבנת הקריאה

מכיון שאני מנסה ללמוד רצפים של קריאות הייתי רוצה עזרה בפירוש .שאלתי סתם שאלה .מה הפוטנציאל שאקבל תשובה חיובית לגבי עבודה מסוימת . מלכת הגביעים הווה - שבע הגביעים עתיד - אס המטבעות הייתי רוצה להבין יותר טוב את הרצף.לפי הבנתי כבר לפי הווה שבע גביעים נראה לי שהשואל משלה את עצמו לגבי העבודה .אולי הוא מצפה ליותר מדי ולא יהיה כך ?התשובה נראית לי חיובית בגלל אס המטבעות שזה יכניס לו יותר כסף בעתיד .לגבי מלכת הגביעים כלומר עבר .השואל אדם חרוץ שמעונין לעבוד ומצפה אולי יותר מדי .האים פיספסתי משהו אשמח לקבל הערות .

בוקר של אור :)

על מנת להבין פריסה יש צורך קודם לכן להתאים את הפריסה לשאלה. כאשר את מבקשת לבדוק פוטנציאל של להתקבל לעבודה מומלץ לערוץ פריסה אחרת כגון: הווה, עצה ותוצאה או פריסת מילים אין זה נכון לערוך פריסת עבר הווה עתיד כיוון שאין לשאלה הזו עבר בכלל... :)

dmmr

New member
אני מסכימה עם הלה

אבל אם כבר פרסת אפשר להתייחס לקלף העבר כדפוס של השואלת לגבי עבודות קודמות. על קלף 7 גביעים אפשר להסתכל גם כיכולת להפוך חלום למציאות .או לממש משאלות כמוסות....בכל אופן גם פריסת אס .או .אס היתה יכולה לתת תשובה ברורה יותר....

talitali102

New member
פרסתי

הווה מלך הגביעים עצה שוטה תוצאה 4 מטבעות .. השאלה מה הפוטנציאל שהשואל יתקבל לעבודה שהוא מעונין בה? ההוה קשה לי להבין את מלך הגביעים בהווה. אך העצה כן ללכת על זה והכל פתוח לפניו התוצאה האים היא אומרת לא לדחות את העבודה?או שהוא ידחה ממש לא הבנתי .אני יודעת שקלף 4 מטבעות עוסק בדחיה.

למעלה