שאלה בדבר מי מלח

שאלה בדבר מי מלח

אני עדיין טובעת בהם
היום הייתי בבית המרקחת של מכבי בעיר הקרובה. הייתי מצויידת במכתב של הרופאה, שהסבירה שהבת שלי צריכה אנהלציות מי מלח 7% . היא כתבה שם שבכל מקום כבר מכירים את זה ושיש למהול מי מלח של 14%.... הרוקח בבית המרקחת מייד החל לברר במחשב ואצל המנהל. שניהם אמרו שיש את זה או בסופרפארם או בבי"ח. אמרתי להם שהם כבר שלחו אותי לסופרפארם ולא ידעו שם על מה אני מדברת בכלל. בסופה של התעצבנות, כשתור ארוך כאורך הגלות ועצבני משתרבב מאחורי, הם הפנו אותי לסניף מסויים של סופרפארם. "שם" הם אמרו " יש רוקח אחראי ויש לו מי מלח 9% . הוא ימהל לך ל7% אבל אל תבואי לפני יום ראשון כי יש לו לחץ של לקוחות". שמעתם על דבר כזה? מקובל שארוץ בשביל התרופות לבית מרקחת אחד ובשביל המים- לאחר? איך זה אצלכם? חשבתי לבקש שבית המרקחת של מכבי ידאג להביא את מי המלח אליו. מה דעתכם? יש תקדימים? אין לי כבר כוח לרוץ בכל העיר לכל מני דברים... תודה וחג שמח

אני קונה את המי מלח בבית מרקחת של הבית חולים.

מקוה שסוף יתנו לך בהצלחה רבה....

cafesito

New member
../images/Emo207.gifשינה עם מנורת מלח, חוויה חדשה../images/Emo91.gif.

קיבלתי במתנה מנורת מלח. לא יודע איך זה עובד ולמה, אבל בבוקר הכיוח הרבה יותר קל. לא צריך להכין או לעשות משהו מיוחד, אז אני לא שוכח. פשוט מדליק לפני השינה ונרדם. הצ'ופר האמיתי, זה עוזר גם לאשתי היא מסתובבת פחות בלילה מאז שהתחלנו לישון עם מנורת המלח. בקיצור, לא יודע איפה קונים וכמה עולה. לא יודע למה זה עובד ואיך. לא מציק כמו דברים אחרים שניסיתי ונחמד מאוד שיש. אז מנורת מלח ומלח לאמבטיה, שני דברים שקשורים למלח ומצאתי שמאוד מקלים על הנשימה והכיוח.

sporTV

New member
יש חדר מלח

באיזור פ"ת ... כך שמעתי. שמעתי שזה עוזר להמון בעלי מחלות ריאה. שאלתי את הרופאים שלי והם אמרו שאם זה עוזר אז זה לא מזיק
אולי תדלה יותר פרטים בעבורנו? תודה על ההמלצה.

ה ייתי בחדר מלח

לקחתי את הבת שלי בעבר. יש גם אחד, או לפחות היה , ממש בדרום רחובות. מקום יפה ונעים להפליא. קשה קצת לאמר מפעם אחת אם זה עוזר, למרות שקבלתי רושם שכן. שמתי לב שגם בלוי על חוף הים ונשימת המלח מהגלים עובד. הבעייה היחידה היא שחדר המלח יקר ולא מכירים בהוצאה בכלל. בזמנו העברתי חומר שלהם לרופאה שלנו. גם היא אמרה שזה לא מזיק אז למה לא... שאלתי אם אפשר לקבל מחיר מוזל כי מדובר במחלה כרונית ויש צורך במספר רב של פגישות. נדמה לי שמה שיכלו לעשות היה לא רציני. אני חושבת שאם תהיה הכרה של כל רופאי ה C.F בארץ והפנייה מרוכזת, אולי ידברו על סכומים אחרים. אולי קופות החולים תועלנה? אני יודעת שלחולי פסוריאזיס יש כניסות מוזלות מאד לאתרים בים המלח. יחד עם זה אולי די להן במימון הפזיותרפיות? (גם כן מימון...) נראה לי שאברר לגבי מנורת המלח . זה נשמע לי טוב אני כל הזמן מתנדנדת בין הצורך לרוץ ,לקנות ולנסות כל רעיון חדש לבין הצורך לשמור גם על הכיס.
מנורות מלח, חדר מלח, מכשירים מכייחים, ויטמינים, רפואה אלטרנטיבית (בדקתי לאחרונה מגנטים בגלל הסכרת) מרגישה לפעמים מבולבלת ומתוסכלת לו רק ידעתי מה באמת שווה השקעה...

cafesito

New member
האמת שגם אני אשמח לדעת יותר, אבל...

בררתי ואת המנורה קנו בחנות לקריסטלים ברמת גן שבכלל לא מתיימרת למכור שום דבר רפואי. מעבר לאלמנט הדקורטיבי, הרווחתי מוצר שמקל עלי ולא ממש מצאתי חומר בנושא. לא חיפשתי יותר מידי אז אני יכול להאשים רק את עצמי. מהמעט שקראתי בפורומים אחרים של חולי ריאה בחו"ל מנורות מלח ומלחי אמבט מומלצים ע"י חולים אחרים וחלקם כתבו שגם במרכז הרפואי המליצו עליהם כרפואה משלימה. מלחי אמבט קניתי בטיול האחרון לים המלח אבל לדעתי אין בעיה להשיג בכל מקום. אני יוצא מתוך הנחה שגם אם תחושת ההקלה היא פסיכולוגית והמנורה או מלחי האמבט לא מזיקים, אז עדיין הרווחתי.

מצאתי בגוגל אוצר../images/Emo2.gif

חיפשתי תחת הערך "חדרי מלח" . הגעתי למחוזות מעניינים ביותר . יש שם מידע ותמונות של חדרי מלח. מסתבר שיש גם בכפר הירוק. יש גם תצונות ומידע על מנורת מלח ועל משאף מלח. שוב, אני מבולבלת. רוצה לרוץ עכשיו ולקות הככככככככללללללל . מה כדאי לעשות ? אוף, אני זוכרת את הריצות האין סופיות לכל מני כוונים בעבר ואת האכזבות הקשות בעקבות חוסר ההצלחות. לא רוצה ליפול לשם שוב...

cafesito

New member
מניסיוני, אם לא מצפים לניסים, לא מתאכזבים.

תתיחסי למנורה כמו אל פריט דקורציה, אם יעזור הרווחת, אם לא אז לפחות יש לך מנורה יפה בבית
ככה אפשר להיות מופתעים רק לטובה.

sporTV

New member
אני יורד לים המלח מחרתיים

"אביא" מנורה אחת מהמלון.

cafesito

New member
ותקח להם גם את הסוללות מהשלט../images/Emo13.gif

תקנה שם מלחים ריחניים לאמבטיה וגם מלח עם קצף, אחלה דבר.

למעלה