שאלה בדבר מדינות FR ו-Greyhawk

Gilgam69

New member
שאלה בדבר מדינות FR ו-Greyhawk

אני לא בטוח אם זה המקום לשאול זאת אבל אנסה את מזלי כאן. הייתי מעוניין לדעת את השמות הרשמיים בעברית למדינות הבאות בעולם המערכה של Forgotten Realms ו-Greyhawk. מדובר בתרגומים רשמיים על פי הספרים שיצאו בעברית. כמה שמות הם די באנאליים אך הייתי רוצה לדעת איך תורגמו בכל זאת. שמות המדינות מתוך הממלכות הנשכחות הן: Cormyr Sembia Mulhorand Thay Amn Silverymoon Westgate The Vast Plains of Shaar Chult שמות המדינות מתוך Greyhawk הן: Verbobonc County or Duchy of Urnst Nyrond Keoland Ket Veluna Iuz Onnwall Highfolk Land of the Tiger and Wolf Nomads Theocracy of the Pale the Bright Desert שוב, אבקש רק את התרגומים הרשמיים שנעשו בעיקר דרך ספרי ה-Novels. תודה רבה מראש על כל העזרה.

shadowfax

New member
לא תרגמו את גרייהוק

כל המוצרים שיצאו השתייכו לממלכות נשכחות או רומח הדרקון או השמש השחורה או רייבנלופט

רמץ

New member
לא קראתי נץ-אפור ומממלכות נשכחות -

קראתי רק את מונשיי (שהיה ממש טוב, לדעתי) ואת האלף האפל (שהיה גם לא רע בכלל) ואפילו משם אני לא זוכר את השמות של המקומות. אני רק זוכר שחבר שלי התלונן שהם תרגמו Ghouls ל - "גולים" ואת Deepwater ל- "מים עמוקים" או משהו כשזה היה אמור להיות "מצולות" לדעתו. אני מסכים.

shadowfax

New member
מי מצולות אני חושב היה התרגום

בערפד הערפילים של רייוונלופט

Gilgam69

New member
תשובות, רבותיי*, תשובות

ולמי יש אותם בכלל? * המילה רבותיי מופיעה כאן מטעמי נוחות בלבד. אין בשימוש במילת הריבוי של המין הנקבי כדי להעיד על חוסר שיוויון בין המינים או איום מכל סוג שהוא על מעמד האישה האיתן.

למעלה