שאלה - בגדים למסירה

שאלה - בגדים למסירה

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את זה... בעקבות הרבה עליות וירידות חוזרות ונשנות במשקל יש לי מלתחה עצומה של בגדים במידות 42-48 שאני מעוניינת למסור. 90% מהבגדים במצב ממש חדש, ובקושי נלבשו. יש לי כמה שאלות בנוגע לזה: א. האם בכלל יש צורך וביקוש לבגדים במידות גדולות? ב. ישנם מעט פריטים עם פגמים קלים - כתם קטן, כפתור פרום וכו'. האם גם אותם ניתן למסור או שפשוט לזרוק? ג. אם למישהו יש רעיון איך ואיפה אני יכולה לתרום אותם - אני גרה בזכרון יעקב ואין לי רכב, ולנסוע באוטובוס עם 7-8 שקיות אשפה מלאות בגדים נראה לי קצת מסובך. תודה מראש על תגובות!

רותם111

New member
JOLE אם תוכלי להעביר את הבגדים

במידות הגדולות ממש לתמרים בבת ים זה יהיה נפלא.

תמרים1

New member
כדאי שתאספי מה שהכי גדול

ובעיקר אם יש חצאיות. חבילה בדואר עד 20 ק"ג, עולה 17 ש"ח. http://www.postil.com/npostcalc.nsf/Calculator2?OpenForm&menu=3&hidec=1 תרדי למטה מתחת לטבלה בתכלת ותראי שכתוב "מסניף לסניף בין עירוני - 1-20 ק"ג - 17 ש"ח"

תמרים1

New member
אני הולכת לישון

עברתי יום קשה בקופת חולים, נמשיך מחר בבוקר בעזרת השם. לילה טוב.

האשה של רנואר../images/Emo140.gifברוכה הבאה

הביטי אני מניחה שjole מיד תצור אתך קשר ותתאם אתך אסוף הבגדים, תודה רבה על תרומתך ועל הרצון לעזור. בתשובה לשאלתך לגבי הפריטים עם הפגמים הקלים, מה שאני עושה במקרה כזה פשוט מכבסת מתקנת ואז מעבירה. נראה לי מכובד לנותן ולמקבל. ושוב תודה ושוב ברוכה הבאה פנינה

jole

New member
רק עכשיו הצלחתי להיכנס!! בטח בטח

שולחת לך את הנייד שלי במסר

היי JOLE

אל תשכחו את האשה שאני אוספת עבורה בגדים, אלו בדיוק מידות עבורה. אולי אפשר לקחת גם ממנה, אחרי הכל אני מגיעה אליך בסופ"ש.

jole

New member
../images/Emo124.gifתשלחי אלי מסר רק שאדע

שקיבלת את הנייד שלי טוב?

למעלה