עדי היי אם את מתכוונת להופעה של אסי באשדוד
אז יש לי תיקון קטנטן , את אותו ערב אני ארגנתי והתלמידות שרקדו הן תלמידותיי , ונכון הן מדהימות , אני מלמדת ילדות מחול מזרחי , אבל אני בהחלט חושבת שגיל 6 זה גיל מוקדם מאוד (מניסיון) ילדות בגיל הזה לא מבינות ממש מה רוצים מהן , והמקסימום שניתן ללמד אותן הן מס' תנועות מועט , מה שכן ילדות בגיל הזה כלל לא מקשרות את הריקוד למשהו סקסי ומיני , נהפוך הוא , בדר"כ כאשר אמהות פונות אליי עם ילדות בגיל הזה אני ממליצה על הבלט , לא בכדי שיהיו בלרינות אלא מפני שהבלט מקנה להן יציבה נכונה והחזקת גוף , ואני חושבת שגיל 10 - 14 פלוס מינוס הוא גיל מתאים יותר להתחיל ללמוד מחול מזרחי במיוחד אם אותן בנות מגיעות מחוגי ריקוד שונים (בלט , סלונים , פלמנקו) כשכבר הגוף למד טכניקות ריקוד , וזה גיל שעדיין לא חושב על "לעשות פוזה עם הריקוד ". ויש עוד עניין אם כבר עסקינן בילדות , ברוב המקרים ישנן אמהות שרוצות שהילדות שלהן ילמדו מחול מזרחי יותר ממה שהילדה רוצה , אז הילדה מגיעה לשיעור כי אמא שלה הכריחה אותה ואז יוצא ההיפך הילדה מפתחת אנטי לריקוד , ומכאן אני פונה לאותן אמהות ,לא להפיל על הילדה משהו שהיא לא ממש מעוניינת בו , ואני פונה גם למורות , אם אתן חשות שזה המצב תקחו לשיחה את האמא ותתעדכנו אותה שהילדה לא משתתפת וחבל להכריח אותה , כי אם נסתכל צעד אחד קדימה , התחום עלול לחזור אחורה.