שאלה בבקשה

premadonna

New member
שאלה בבקשה

יש לי ממוצע 74 בבגרות (עדיין לא עשיתי פסיכומטרי). השאלה שלי איפה אפשר ללמוד הדרכה באומנות (מה תנאי הקבלה, ומהם מוסדות הלימוד שאפשר ללמוד בהם), ומה אפשר לעשות בזה אח"כ. איפה לעבוד? אם אני מתחילה ללמוד במקום מסוים האם אני יכולה ישר משם לעבור לתואר ראשון? האם יש מקצועות חופפים שאיתם אפשר לשלב אומנות ? (אני לא רוצה עיצוב אופנה או אדריכלות אלה משהו בסגנון של ריפוי בעיסוק). תודה רבה

אמנות

הדרכת אמנות: 10/2004 מדריך אמנות לחינוך הבלתי פורמלי במגמות: שילוב אמנויות, יצירתיות לגיל הרך, אמנויות הזכוכית, עיצוב ופיסול בסיבים וטקסטיל, ציור ופיסול אמנותי. תעודת גמר שלוש שנים מסלול יום, ערב ו/או יום ו 12 שנ"ל מבחן ו/או ועדת קבלה 03/6731164 ז'בוטינסקי 28 52495 ורצברגר, בית החוגים והאמנויות, רמת גן מידע נוסף במוסד תשס"ה א. מדריך מוסמך- מסלול דו שנתי. ב. מדריך מוסמך בכיר - מסלול חד שנתי לבעלי תעודת מורה מוסמך. פעמיים בשבוע. תעודת גמר שנתיים מסלול ערב ו/או יום ו 12 שנ"ל מבחן ו/או ועדת קבלה 09/7478702 דאר בית ברל 44905 מכללת בית ברל, בי"ס לאמנות - המדרשה פרטי מסלול 7/2004 מדריכי אמנות ויצירה לילדים בחינוך הבלתי פורמלי והפורמלי. עדיפות לעובדים בפועל עם ילדים ולבעלי נסיון בהדרכה והוראה לילדים עם רקע באמנויות. יום בשבוע. תעודת גמר שנתיים מסלול יום 12 שנ"ל מבחן ו/או ועדת קבלה 03/6901200 דרך נמיר 149 62507 סמינר הקיבוצים מכללה לחינוך, בי"ס ללימודים מתקדמים, ת"א מידע נוסף במוסד 9/2004 לתעודת מדריך מוסמך. ארבע פעמים בשבוע. גם לימודים תלת שנתיים למדריך בכיר. תעודת גמר שנתיים מסלול יום, ערב ו/או יום ו 12 שנ"ל ונסיון בתחום 03/6959341 דניאל פריש 1 64731 אומנויות, תל אביב, בבית ציוני אמריקה אפשר לעבוד במסגרות חינוך לא פורמלי- מרכזים קהליתיים, מרכזי חוגים וכו'. ניתן לפתוח חוג פרטי. לימודים אלה אינם אקדמיים ואינם מזכים בקרדיט ללימודים אקדמיים. ישנו תחום הנקרא טיפול באמצעות אמנויות הדורש השכלה אקדמית.האמנויות השונות - תנועה, מחול, מוסיקה, אמנות חזותית, דרמה וספרות - מספקות לאדם אמצעי ליצירה והבעה וליצירת קשר עם העולם הסובב. טיפול באמצעות יצירה והבעה מנצל את הפוטנציאל הטמון ביצירה ובמרכיביה על מנת לעזור לאנשים הנמצאים במצוקה נפשית או גופנית לבטא את מצוקותיהם, לעבד אותן ולתרגם את ההליכים הטיפוליים לשפה המקדמת תובנה ושליטה.

למעלה