שאלה בבקשה..

ERICP1

New member
שאלה בבקשה..

התקנתי היום בבית נתב אדימקס 6104 הכל ניראה תקין ועובד, אלא מה, הרשת האלחוטית פתוחה לכל דיכפין,1. האם יש דרך להגדיר אותה כל שרק אני אוכל להשתמש בה ולא השכנים? 2. בשלב מסויים עשו המחשב ואייפאק סקס (סינכרון) באויר, ללא בקשתי המפורשת, איך מגדירים סינכרון כזה שיעשה כל זמן מסויים. (רק שלא יצאו להפסקה בלי להחתים כרטיס) תודה

mikeoreli

New member
מה אתה אומר עליו?

ממליץ על הנתב? מה לדעתך יותר כדאי (עזוב מחיר) DLINK, EDIMAX או חברה אחרת ? אני יודע שזה לא קשור ישירות לפוקט פיסי, אך מכיוון שיש פה רבים שהיו רוצים לחבר נתב עבור הפוקט פיסי (או עבור הלפ-טופ) לדעתי יש קשר.

shed

New member
--->

edimax ו-dilnk הם מוצרים באותה רמה פלוס מינוס. אין הבדל גדול ביניהם. לשניהם יש יתרון על מוצרים אחרים (כמ לינקסיס וכו') והוא שהם תומכים גם בחיבור כבלים בארץ (שמשום מה נעשה בצורה ייחודית ואין לו אח ורע בעולם) וגם בחיבור ל-adsl, כך שאין מגבלה לעבור בין ספק אחד לשני. הערה חשובה: לא לכל הדגמים יש גרסת תוכנה שתומכת ב-L2TP או PPTP הנדרשים לעבודה עם כבלים. שווה לבדוק לפני. כמו תמיד, הפורום המתאים (ועם הכי הרבה ידע בנושא) הוא פורום 20. באופן אישי הייתי מתרחק מהראוטרים של בלקין, לא חסרות סיבות למה, אחת הטובות בהן היא שהראוטר מקפיץ פרסומות באופן יזום... כמו כן לאחרונה רואים כאן כל מיני חברות עלומות שם כמו level one ועוד כל מיני. גם מהם הייתי מתרחק.

mikeoreli

New member
תודה ו...

בדיוק עכשיו שאלתי את איש המחשבים בקבוצה שלי בעבודה והוא אמר לי שהוא כרגע בודק נתבים של DLINK, 3COM ו EDIMAX. הוא אמר לי שהוא בודק אותם כבר 3 חודשים והEDIMAX מסתבר כעושה בעיות וגם שהקינפוג שלו פחות טוב משל 3COM וDLINK. בכל אופן הוא אמר לי שהEDIMAX לא מומלץ מצידו. בגלל ש3COM זה יותר יקר וגם הבנתי שהסיבה היא המוניטין, החלטתי שאקנה את הDLINK DI624. כרגע רק צריך למצוא משהו מהמפעל שטס לטיוואן בקרוב...

ERICP1

New member
תשובה אחת קיבלתי תודה!! מה עם??

מה עם התשובה השנייה בקשר לסינכרון? תודה

mikeoreli

New member
לגבי 2

בActiveSync בפוקט פיסי תלחץ על TOOLS ואז על OPTIONS. תלחץ על הלשונית למטה של SCHEDULE ויופיע לך המסך הרצוי.

למעלה