~ שאלה בבקשה :

קליט

New member
~ שאלה בבקשה :

~ שאלה לבנים ; האם מפריע/נחמד לכם שלבחורה שאיתם אתם יוצאים יש מבטא ילדותי~נשי~מתפנק שכזה ? . . . ~ שאלה לבנות ; האם יש קול מסוים אצל בנים שמפריע לכן ? . . . ~ כל מה שיש לכם להגיד על הנושאים הנ"ל יתקבל בברכה . תודה רבה !

יהודי23

New member
אכן קליט זה מפריע

לי אישית זה היה מפריע, אני בטוח שקול ילדותי ברב המקרים גם מראה על אשיות שכזו, לא הייתי שולל את העניין, הייתי מסתכל מה היא עושה בחיים, כך אפשר לדעת האם ה"קול" משפיע על הפנמיות

מה רע

בקול ילדותי מתפנק?יש לך בעיה לפנק?לדעתי זה הכי נשי ומתוק שאפשר!
היה פעם אחת שנפגשתי עם אחד שיש לו קול מעצבן,קול צרצר...לא ביטלתי בגלל זה אך בכ"ז זה הפריע לי!

קליט

New member
זהו, טעיתי, אני לא מתכוון לקול ילדותי

אני מתכוון לקול נשי מובהק . לדעתי זה מגניב וחמוד ברמות . אולי זה קצת מבלבל בשיחה . . :(

למה מבלבל?

חחחחחח גברים עם המחשבות שלהם.......
אפילו בחורים חסידיים אני רואה שהמבטים שלהם גולשים לכול מיני מקומות באמצע פגישה....
אין בושה לבחורים!

יהודי23

New member

את רצנית? חחח
טוב מרגישים חופשי יותר מדי

קליט

New member
את עם המחשבות שלך שמה לב או מדמיינת לך

כל מיני דברים . חוץ מזה שיש גברים שמתבלבלים קצת עם יש חתיכת סטייק חמה על השולחן ש מדיפה ריח מטמטם של בושם משובח והיא לובשת צמוד וגיזעי, ותלתלים חמודים, ותלתל אחד מונח על הפנים שלה וכו` וכו` . . אז מעיפים מבט, גם כדי לבחון אם היא ראויה . ונשים חייבות להסתכל על כל אישה שעוברת לידה איך היא לבושה . . לכולנו יש תכונות מסוימות, טובות יותר וטובות פחות . וכן, אישה עם קול מגניב - יתכן וזה מבלבל קצת את המחשבה .

יהודי23

New member

טוב בתכלס קליט צודק
, כל המושג הזה שידוכים ורצון לתחתן ב"ה מגיע מתוך זה. אחרת לא היה מושג כזה בעולם שגבר רוצה אישה , זה דבר שבורא העולם יתברך הכניס בעולם

קליט

New member
גבר לא מתחתן רק כדי לספק תאווה מסוימת

יש פתגם שאומר ש"עבור כוס חלב לא צריך פרה שלימה" . . גבר מתחתן כדי שיהיה לו חבירה לחיים - והאישה משלימה אותו במישורים נפשיים וגשמיים, הוא מתחתן כדי להביא לעולם ילדים מתוקים, אולי כדי להראות לחבר`ה שהוא השיג אישה שוה, ולקיים את רצון הבורא יתברך שמו . אלמלא התאוה הזאת הרי גבר מהרחוב - לא היה מטריח את עצמו לשאת בעול אישה וילדים, הוא מסתדר מצוין עם החברים שלו, והוא לא אהבל לפרנס אישה וילדים . . עכשיו, כשיש איזה משהו שמציק לו ומטריד אותו - הוא פונה לחפש מישהיא שתספק אותו, - ואז הוא גם שם לב ששוה לשלם כל הון עבור אהבה מתאימה !

הלו......

אני לא מדמיינת,צריך להיות טפשה כדי לא להשים לב לאיפה המבטים שלהם נודדים,זה ממש דוחה!
ואישה זה לא סטייק בחנות....מסתכלים על הפנימיות ומקסימום על הפנים,ושהיא לא שמנה מדי..לא יותר מזה!

קליט

New member
רציתי להסביר לך שגבר נדלק מהר

ואם סטייק או מנת גלידה משובחת העשויה לתפארה נמצא פה מולך על השולחן - יהיה זה קשה עד בלתי אפשרי שלא לצפות ולהתבונן במנת הגלידה שמעוצבת כ"כ יפה, ולא שהבחור מפנטז עלייך, הוא פשוט בוחן אותך כדי לדעת אם זה נראה לו . זה שגבר מביט בך במקומות אסטרטגיים זה טבעי לגבר, גבר יש לו תכונה כזאת, ואני לא משוכנע שהגבר חייב להיות צנוע ולא לבחון את כל החבילה ! . הכל כולל הכל - זה חלק מהבחורה . גם את בטח בוחנת את הזקן שלו אם הוא מסודר ונקי או שמא מדובלל ולא נקי -שלא נדע, אני מתאר לעצמי שאת גם בוחנת את כל כולו, את האוזניים אם הן לא מדי גדולות או קטנות וכו` וכו`, ולא עוד אלא שמדובר בבחור צעיר שלא מכיר את העולם וענייני טאקט ונימוס, אמנם היה מן הראוי שידע מה שכתוב ברמב"ם שמצוה לראות את האישה לפני שהוא בוחר בה ~ושלא יסתכל בה בהבטה של זנות~ . אוקי, הבחור הזה הוא לא כזה תלמיד חכם . התרעמתי עלייך כי נראה שאת סתם מחפשת למצוא חסרונות בגברים . גברים נדלקים על אישה כמו שאישה נדלקת על פרח יפה - ואז הגברים אינסטקטיבית מביטים, זה לא אומר בהכרח שהוא מפנטז עלייך פינטוזים או שהוא מביט איפה שנדמה לך שהוא מביט, יתכן שהוא חשב על משהו אחר - מה לעשות שאת יושבת מולו ומסיטה את מבטו ? . .

קליט

New member
מה את רוצה ?

למה שלא יעיפו מבט בטעות או שלא בטעות בכל מיני מקומות מיוחדים ומגרים ? . . שישימו פלסטר על העיניים ? . . בכלל, המצב בפגישה מבלבל מרגש ומלחיץ, והבחורה בבינתה היתרה גם יודעת לשאול כל מיני שאלות מסובכות מההפטרה

קליט

New member
מראה לבד - ניחה

מראה + קול מיוחד = מבלבל , וזה גם די נדיר . (אצלי זה לא קרה בפגישה)

יהודי23

New member

אהבה,קליק,וכ'ו מגיעים ממראה לרוב ממראה וקול כמובן
אבל מראה הדבר העיקרי, לא שמעתי שהיה קליק,אהבה, דרך שיחת טלפון

יהודי23

New member
קליט שאל "קול ילדותי"

אכן זה מפריע, לעניק ולפנק אין בעיה , אבל קול ילדותי משפיע על הפנמיות אין לי כוונה לתחתן עם ילדה שתקוע בגיל 10-11

למעלה