שאלה בבקשה..

FaTRiX

New member
שאלה בבקשה..../images/Emo9.gif

איך גורמים לקטע סאונד בקיובייס לאסוף את כל האפקטים שיש לו בinsert ולהפוך לקטע סאונד חדש מושפע מהאפקטים? (אני לא מתכוון לערוץ שלם, רק לקטע ממנו. ואם אי אפשר, אז תסבירו בבקשה איך לעשות על ערוץ שלם, ואני כבר אסתדר משם..) תודה רבה

סיפרנט

New member
אוטומציה

תעבוד עם אוטומציה ...תעשה MUTE לערוץ האפקטים כשאת לא צריך אותו

FaTRiX

New member
לא הבנת אותי כל כך..

אני יודע שזה אפשרי פעם ראיתי שמישהו דיבר על זה אבל לא מצאתי את זה בחיפוש.. הקטע הוא שהשתמשתי בguitar rig כאפקט על גיטרה, ורציתי להכניס אותו בפייד אין, אבל הגיטר ריג משתמש בקדם מגבר מסויים והוא פשוט שומע כל אות באותה עוצמה, ככה שכשאני פורט חלש על הגיטרה, הוא ישמיע אותה עוצמה כמו שאני אפרוט חזק. אז הפייד אין הוא לא פייד אין שנכנס בהדרגה, הוא בהתחלה חלש ואז ישר חזק. אני פשוט רוצה להפוך את הסאונד של הגיטרה כאילו שפשוט הקלטתי עם אפקט ברזל ועשיתי עליו פייד אין.

HeavenlyB

New member
אתה יכול לייצא "מיקס" רק של הערוץ

שאתה רוצה. לחץ על סולו בערוץ, סמן את הקטע שאתה רוצה ל"מקסס" בסרגל זמן, וייצא את זה כמו שאתה מייצא מיקס. באפשרויות הייצוא, בחר ב IMPORT TO NEW TRACK (לא זכר בדיוק איך זה כתוב, אבל הכוונה היא אותה כוונה). אז הקיובייס ייצור ערוץ חדש עם המיקס.

גונזילצ

New member
למה אתם מסבכים אותו?

בחר את קטע האאודיו שעליו אתה רוצה להשפיע, לך לתפריט audio ושם יש לך תפריט process שישנה לך את הקטע בהתאם למה שתבחר (אחרי שתלחץ על כפתור process בתהליך הנבחר). אם אתה רוצה שיעובדו אפקטי אינסרט בחר את תפריט plugins(בתפריט audio) ובחר את הפלגין והפרמטרים בסיום לחץ על כפתור הprocess ויש לך את הקטע החדש.

HeavenlyB

New member
כמה הערות

- לכל אחד יש שיטה שנוחה לו. מה שמסובך לך, לאחרים יכול להיות יותר פשוט. - השיטה שלך לא מאפשרת שרשור של אפקטים, אלא כל פעם Process מחדש עם אפקט אחר, מה שלא מאפשר לשמוע את השילוב של כל האפקטים עד השלב האחרון.

למעלה