שאלה בבקשה..../images/Emo201.gif
נאמר לי שהסיכויים להריון חוץ רחמי בהפרייה חוץ גופית גדול פי 7 מניסיון טבעי (היה לי הריון חוץ רחמי אחד), האם זה אפשרי? הרי המטרה בהפרייה היא לעקוף את כל התהליך הרגיל לא? לעקוף את החצצרות לא? הייתי בתל השומר ויצאתי מפגרת משם
אני סיימתי את כל הבדיקות והמרשמים של התרופות אני רק ממתינה לאישור מהמי"תר ועכשיו אני ממש מוטרדת. הסיבות להפרייה הן בגלל ההריון חוץ רחמי , אין יחסי מין בכלל, כואב, אין ניתוח כי המיקום בעייתי ביותר וכמובן הגיל שלי. בתל השומר אמרו ללכת על הריון , התחלתי תהליך, הרופא פוריות אמר שאין צורך בצילום רחם אלא רק בהיסטרוסקופיה אבחנתית , עשיתי את זה מצאו אירוזיה גדולה בצוואר הרחם. יש לי תור לבדיקה נוספת, שכחתי את שמה, עם מצלמה וכאלה.. חזרתי לתל השומר על מנת להודיע ולהתייעץ. האחד אמר שאין לי למה לחזור כרגע אני ביידיים של הרופא פיריון , אם ארצה ניתוח (כי הפרייה לא יילך) לחזור אליהם. השני אמר (שניהם נכחו) לבצע צילום רחם לפני הכל. אם הכל בסדר רצוי לנסות טבעי ולסבול מחזור עד ש.. אני לא מבינה, מבולבלת לחלוטין

עזרה בבקשה 
נאמר לי שהסיכויים להריון חוץ רחמי בהפרייה חוץ גופית גדול פי 7 מניסיון טבעי (היה לי הריון חוץ רחמי אחד), האם זה אפשרי? הרי המטרה בהפרייה היא לעקוף את כל התהליך הרגיל לא? לעקוף את החצצרות לא? הייתי בתל השומר ויצאתי מפגרת משם