שאלה, בבקשה תענו

wicca_sphere

New member
שאלה, בבקשה תענו

שלום לכולם. אני ו2 מחברי ניחנו בתכונות מולדות קטנות. אני חוזה דברים 5 שניות לפני שהם קורים ואני מסוגל לכבות נרות וגפרורים במבט עיניים חברה שלי יודעת לראות הילות וחבר שלי מכבה מנורות בעזרת ראיה והתרכזות בלבד אני והם עשינו ניסוי של העברת אנרגיה לכיף, ישבנו במעגל העלנו אנרגיה והחזקנו ידיים ודימינו את האנרגיה זורמת מאחד לשני. מאז עבר שבוע כמעט ואנחנו "סובלים" מהיכולות אחד של השני. חברה שלי מכבה מנורות גם אני גם מכבה מנורות וחבר שלי חוזה דברים 5 שניות לפני שהם קורים זה צירוף מקרים? זה במזל? תגובות בבקשה מענין אותי מה קרה שמה..

Zipadidoda

New member
טוב אז

אני חושב שיכלו לקרות כמה דברים שגרמו לזה. 1) האנרגיה שלך נגיד (שהרי היא זו שמכבה נרות בעזרת מבט) חלקה עבר לחבר שלך... מבין? אז בו כעת יש אנרגיה לכבות נרות בעזרת מבט. זה לא בדיוק ככה זה מאוד לא מדוייק (כי אני לא יכול לפרט עכשיו) אבל הבנת את הרעיון הבסיסי 2) יכול ליהיות שהיכולות שלכם דורשות כמויות מסוימות של אנרגיה כך שכשעשיתם מעגל ואת הכל העלתם את האנרגיה של כל אחד ואחד וכך נוספו יכולות חדשות יש עוד אפשרויות זה לא במזל תעשו עם זה ניסויים תנסו לעשות עוד מעגל ולראות מה קורה אז תנסו ותתנסו בהצלחה

למעלה