הקשר בין ברוס לי לבין גראס:
ברוס לי ככל הנראה השתמש בגראס. האמת, זה לא כל-כך מזעזע. אם זה מערער אותך, זכור שמדובר בתקופה אחרת, במקומות אחרים וכו'. אבל זה באמת לא כזה עניין.ו"משחק המוות" הוא טכנית הסרט האחרון שלו רק למחצה. אם זכרוני אינו מטעני, הוא צילם חלקים ממנו, יצא לצילומים של אחד הסרטים האחרים ("Enter the Dragon", אולי?), ולא חזר.סיימו את הסרט כמה שנים מאוחר יותר, עם כפיל לחלק מהסצינות ועם שינויים מרחיקי לכת בתסריט.בוויקיפדיה צוין שהסיבה למותו היתה מפרצת, שבניתוח שלאחר המוות נמצא בדמו קנאביס. ושאכן היתה לו אפיזודה דומה כמה חודשים קודם לכן. אני מניח שהכותבים שם ניזונו מאותם מקורות כמוני. לגבי הקללה, ודאי תשמח לדעת 1. שזמן קצר לפני מותו של לי נשברה מראה שהציב בביתו נגד עין הרע 2. שהוא מת כשהיה בן חצי הגיל שבו נפטר אביו 3. שבאחד הסרטים שנעשו לאחר מותו מחתיכות פילם שנשארו על רצפת חדר העריכה מביימת דמותו את מותה לאחר שמנסים לרצוח אותה על-ידי החלפת כדורי סרק בכדורים חיים 4. שאם תתעקש, תוכל לבנות גם תיאוריית קונספירציה מיסטית מבוססת, מלאה סמליות מובהקת ורמזים שאין לטעות בהם, שתוכיח שהוא ואלביס חזרו בזמן כדי לרצוח את ארלוזרוב (או שמא עלי לומר... יצחק רבין הצעיר בתחפושת!!!).