שאלה בבקשה לגבי נייד

b e n 24

New member
שאלה בבקשה לגבי נייד

מה דעתכם על המחשב הבא? M520 15" Pentium 1.7Ghz מעבד Intel Pentium M740 Dothan 1.7GHz 2MB SONOMA זיכרון DDR 512M לוח אם CHIPSET INTEL 915 כרטיס מסך INTEL GMA900 UP TO 128M מסך "15 XGA. משקל 2.8 ק"ג. מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME ניתן לבצע שינויים ותוספות בכל המרכיבים הנחה נוספת למשלמים במזומן כונן אופטי צורב משולב COMBO DVD דיסק קשיח 40GB תקשורת כ.רשת אלחוטי Intel WiFi802.1 1b/g יציאות USB 2.0 Port x 3 FIRE WIRE Microphone-in Port x 1 Headphone Out x 1 RJ11 MODEM Port x 1 RJ45 10/100 LAN Port x 1 TV Output x 1 PCMCIA2.1, Type II x 1 קורא כרטיסי זיכרון של מצלמות אחריות שנתיים אחריות במעבדות אייבורי בפריסה ארצית. שנה אחריות בנלאומית ברחבי העולם. הוא שווה 4470? והאם מעבד סלרון 1.5 לעומתו יהיה בעל פחות ביצועים בהרבה? או ההבדל לא ניכר?

יאיר B

New member
סלרון מיועד למשימות משרדיות בעיקר

כלומר אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים וכאלה. למשימות יותר "כבדות" (=גרפיקה, תלת מימד וכאלה) מומלץ להשתמש במעבד פנטיום.

Gateway M520

לא מדובר על יצרן מהמובילים בתחום, מומלץ לקנות נייד של אחת החברות המובילות כמו IBM, DELL, LG וכו.

alonhzn

New member
LG נחשבת לחברה מובילה? ../images/Emo6.gif

בזמני LG היתה חברה גרועה שמכרה מוצרים רק בישראל ובשאר הארצות ה"לא מערביות" בלבד... אני זוכר שקניתי מהם CD-ROM שהיתה בו תקלה סדרתית הוא האיץ את הדיסק בכונן עד שהדיסק התרסק לחתיכות קטנטנות.... וזה קרה כמעט לכל מי שקנה CD-ROM מהסדרה הזאת... בכל-מקרה, כל הכבוד להם שהם הפכו ל"חברה מובילה" אבל אני לא חושב שאני אחזור אליהם אף פעם...

בהחלט כן

יש להם ניידים טובים, אל תזלזל אם אתה לא מכיר. אגב לכל חברה יש לפעמים תקלות סדרתיות, למשל HP הודיעה לפני כמה חודשים על סידרת סוללות לא תקינות וקראה ללקוחות לבוא ולהחליף אותן.

alonhzn

New member
אף אחד מLG מעולם לא הזמין אותי

אף אחד מLG מעולם לא הזמין אותי לבוא להחליף CD-ROM... אבל שלא תבין אותי לא נכון, אני בהחלט מאמין שזאת יכולה להיות חברה טובה מאוד... הבעיה שבשוק הישראלי אנשים נוטים לחשוב שמה שכולם קונים ומה שהכי נפוץ זה גם הכי טוב.... למשל קח את חברת chromex היא נחשבת ל"מותג" בארץ ולמרות זאת אם תחפש אותה בכל מנוע חיפוש תגלה שלמרות השם הגרמני במקצת, היא לא קיימת בשום מקום בעולם והיא אינה שם דבר לאיכות... ולפעמים זה יותר גרוע, קח את חברת kenwood שכולם מכירים וסומכים עליה ב100 אחוז... אז מסתבר שבארץ מוכרים מלא מלא מלא מוצרים (בעיקר תנורים, שואבי אבק, מכונות קפה ושאר מכשירים ביתיים) אבל אף אחד מהם אינו קשור לחברת קנווד העולמית.. ולמעשה מנסיוני המוצרים שלהם גרועים ביותר. גם חברת LG התחילה ככה, אני זוכר שחיפשתי עליה מידע באינטרנט לפני כמה שנים ולא היה כלום, היא לא היתה מוזכרת אפילו באינטרנט... ומאז חשבתי עליה כעל חברת JUNK כזאת כמו החברות הרבות שמסתובבות בישראל הכל מקרה, זה התרוץ שלי... אבל אם אתה אומר שהיא כיום חברה טובה אני מניח שאני אסמוך עליך... אתה נשמע כמישהו שראה לא מעט מחשבים

levikon

New member
חברת LG.

היתה פעם חברת GOLDSTAR והחליפה את השם ל LG מתישהו באמצע שנות ה-90. בעצמה היא תאגיד דרום קוריאני ענק, שבדומה ליונדאי התחילה ממשהו צנוע בשנות ה-50 ועם הגלובאליזציה הפכה לחברה חובקת עולם בזכות משמעות העובדים, עבודה זולה ושאר הדברים בגללם כלכלת דרום מזרח אסיה פרחה...

עוד משהו בנוגע לLG

LG היא חברה שעד לא מזמן יצרה מחשבים ומכרה אותם ל"יצרניות" מחשבים אחרות כך שהמחשבים נמכרו תחת מותגים אחרים (מה שנקרא היא היתה יצרת OEM). לאחרונה (ואני מתכוון למס' חודשים אולי אפילו שנה) LG החלה לשווק את המחשבים שהיא מייצרת תחת השם שלה. לכן היא היתה מוכרת פחות בעבר למרות שיצרה מחשבים לא מעט זמן. אותו דבר קרה גם עם חברת ASUS. שהמחשבים שלה נחשבים טובים (לגבי השירות בארץ אין לי מושג הכוונה ל ASUS).

למעלה