שאלה : באתר ליינגסאט

שאלה : באתר ליינגסאט

כאשר אני רוצה ליראות את מיקומו של הלוויין במפה ביחס לישראל . רואים רק מיסגרת ולא רואים את המפה . האים זה רק אצלי או ביגלל שאני מישתמש בXP בעיברית . מחכה לתשובתכם

shsre

New member
הסיבה "שהמפה לא מתאימה"

היא שחסר משהו. לכן ביקשתי את כתובת האתר. הניחוש שלי הוא שחסרה לך התקנה של plug-in עבור ג´אווה, שעד כמה שאני זוכר לא מותקנת אוטומטית יחד עם מ"ה. במידה והנושא חשוב לך ותתן לי את כתובת האתר יהיה מאוד קל לברר את הבעיה.

BlackAdder1976

New member
לא רק שה- java vitual machine חסר

שלום לא רק שהג´אווה חסר,גם האתר של מיקרוסופט הפסיק לספק את זה אוטומטית,בעיה.... אני התקנתי מחדש את ה-xp שלי לפני כמה ימים וחסר לי הפלאג אין עבור הג´אווה,מצאתי פלאג אין באינטרנט אבל הוא עשה רק בעיות... האם מישהו יכול לתת לינק לפלאג אין עבור ג´אווה שיעשה את העבודה ??? תודה מראש להתראות

shsre

New member
מה שלא מונע מהאתר לשחרר

NullPointerException

shsre

New member
נתתי פתרון

לך לכתובת למטה (במיוחד עבור בחורים עצלניים שמסרבים ללחוץ על קישור), תוריד את הפלאג-אין, תתקין, כמעט בטוח שצריך גם ריסט למחשב, והאתר יעלה.

geostant

New member
יהיה יותר חכם להתקין SP-1 של XP

זה גם יתקן לך הרבה בעיות עם XP וגם יסדר מחדש את ה-JVM של XP. הבעיה שגודל הקובץ הוא כ-150 מגה אם יש לך אינטרנט מהיר זה יקח בערך 8 דקות כמו אצלי.

BlackAdder1976

New member
sp1

שלום רק רציתי לציין שמאוד לא מומלץ לנסות להתקין את ה sp1 על ווינדוס אקס פי שנרכש ב-0 ש"ח.....
אם תנסו להתקין את זה על xp פירטי זה יעשה לכם בעיות. אבל כבר יש לזה פיתרון למי שמעוניין
להתראות

geostant

New member
זה לא יעשה שום בעיות ../images/Emo70.gif

זה פשוט לא יותקן זה הכל... אצלי זה מותקן ועובד מצויין (גם בגלל שהווינדוס עלה לי 166 דולר)

BlackAdder1976

New member
xp

שלום אתה צודק,במקרה הזה מקבלים הודעה שהגירסא היא פירטית ולכן לא ניתן להתקין. אבל יש עדכונים חדשים שאם מנסים להתקין אותם על win xp עם המספר הסיריאלי הזה- FCKGW-RHQQZ-VXRKT-8TG6W-ZB7Q8 זה ינעל את ההארד דיסק !!! אז חברה להיזהר !!! להתראות

geostant

New member
לא צריך להזהר בכלל...

צריך פשוט לקנות את ה-WINDOWS גרסת XP באמת שווה את הכסף שלא כמו הגרסאות הקודמות המעפנות שלא היו שוות א הכסף. אז בקיצור... למה לקחת סיכון... גם ככה המחיר של ה-XP PRO ירד מאז שאני קניתי ב-166 דולר והוא נדמה לי כבר 100 דולר או אפילו פחות. זה עולה פחות ממקלט דיגיטלי

למעלה