שאלה באניארם

mmeny

New member
שאלה באניארם

נכנסתי לאתר,מילאתי את השאלון ויצא לי טיפוס אחד עם 10 תשובות,3! טיפוסים עם 9 תשובות ועוד טיפוס עם 8 תשובות איך אפשר להגיד עם כאלה תשובות שאתה טיפוס אחד,שהוא הטיפוס הראשי שלך? זה נשמע לא רציני,עם כל הכבוד

mmeny

New member
מילאתי עוד פעם,והפעם

בהקפדה יתרה הפעם יצא לי,טיפוס אחד -11 (אותו טיפוס שהיה דומיננטי גם בפעם הקודמת,מקודם היה 10) טיפוס אחד -10 (היה 9 פעם קודמת),טיפוס נוסף 9 (זהה לפעם קודמת) ושני טיפוסים עם 7 מה ניתן להסיק מהתוצאות,שיש לי פיצול אישיות?

shamon51

New member
על זה אמר דוקטור טיכו

"זה הלא הרי טעות בדיאגנוזה" לחובבי שייקה אופיר

shamon51

New member
אמר לה דוקטור טיכו

תעשי "אהה" עשתה "אהה" תעשי "אווו" עשתה "אווו" הביא לה שטיפה בתוך העין יצא לה גרגר קטן של זפת. אמרתי לו לדוקטור טיכו: איזה מיקרוב זה, זה מיקרוב? אמר לי דוקטור טיכו: זה הרי לא, טעות בדיאגנוזה
מרוב שהייתי מאושר הוצאתי שטר של חמישים ונתתי לו ככה

mmeny

New member
לא,הנה הטיפוסים

בראשון היה 10 למדען 9 למשכין שלום,מסייע,ודרמטי ו8 לנהנתן בשני (אוליי)המוקפד יותר היה 11 למדען 10 לדרמטי 9 למסייע והשאר 7 ומטה מה זה אומר?

קרןרווה

New member
אם תעלי את הכתב שלך לפה ייתכן

שאוכל לעזור לך לאבחן את טיפוס האניאגרם שלך דרך הכתב, כך הכתב זה מבחן אובייקטיבי ומנטרל השפעות סובייקטיביות של מבחן השאלות.

mmeny

New member
וואו,אני באתי לעזור ולנתח כתב של

אחרים(למרות שאני לא מומחה גדול) ואם את מבקשת ממני להעלות כתב שלי,זה כבוד גדול. חבל רק שאין לי כתב סרוק שלי,אבל אני ישתדל להשיג סורק מאיפהשהוא

למעלה