לא שמתי לב לcame אבל אני די בטוח שהוא טעה כשהוא העתיק את התיקון שלה כי אם לא אז באמת אוי ואבוי...
P Peace 0n Earth New member 9/1/04 #20 לא שמתי לב לcame אבל אני די בטוח שהוא טעה כשהוא העתיק את התיקון שלה כי אם לא אז באמת אוי ואבוי...
O odedodedoded New member 9/1/04 #22 נשבע לכם שלא טעיתי. אני גם יכול לסרוק לכם ולהראות למרות שאין לי כוח כתבתי i just came back ובין ה i ל just היא כתבה have
נשבע לכם שלא טעיתי. אני גם יכול לסרוק לכם ולהראות למרות שאין לי כוח כתבתי i just came back ובין ה i ל just היא כתבה have
O odedodedoded New member 9/1/04 #23 נשבע לכם שלא טעיתי. אני גם יכול לסרוק לכם ולהראות למרות שאין לי כוח כתבתי i just came back ובין ה i ל just היא כתבה have
נשבע לכם שלא טעיתי. אני גם יכול לסרוק לכם ולהראות למרות שאין לי כוח כתבתי i just came back ובין ה i ל just היא כתבה have
P Peace 0n Earth New member 9/1/04 #24 טוב אבל בכל זאת...... זאת היתה הכוונה שלה.. היא פשוט הוסיפה have ושכחה לשנות את הפועל לצורה השלישית. בדוק
טוב אבל בכל זאת...... זאת היתה הכוונה שלה.. היא פשוט הוסיפה have ושכחה לשנות את הפועל לצורה השלישית. בדוק