שאלה באמת דחופה....

e l a n i a

New member
שאלה באמת דחופה....

היי לכולם.......יש עכשיו את הסרט "האחרים" בערוץ 10 עם ניקול קידמן לפי מה ששמעתי הסרט הזה מפחיד ויש לי בעיה עם סרטים מפחידים. אז השאלה שלי עד כמה הסרט הזה מפחיד?? אני יודעת שזו שאלה קצת מצחיקה אבל אשמח אם תענו לי. ומה בכלל קורה בסרט??

catherin

New member
לא...

הסרט לא מפחיד, אלא אם כן את ממש מפחדת מסרטים מפחידים.... מסופר על אמא שיש לה שני ילדים שלא יכולים לראות אור כי אם כן הם ימותו, ואז באים עוזרים לבית והכל משתנה לרעה..... בעצם, בשעה הזאת הסרט כבר גמור אז מה זה יעזור, מקווה שראית, זה סרט שווה.....

catherin

New member
היי../images/Emo13.gif

אני בטוחה שהפורום הזה מוצלח, אני מתה על ניקול.... סתם שאלה, איזה סרט שלה הכי אהבת לראות??

American Girl

New member
אני הכי אהבתי לראות את.....

"פיסמייקר" וזה גם בסרט הראשון שראיתי עם ניקול. אהבתי אותה עוד לפני שראיתי אותה משחקת. עד עכשיו ראיתי רק 3 סרטים איתה "האחרים", "פיסמייקר" ו"משחקים מפתים" שלפי דעתי העלילה היה מגעילה אבל ניקול שיחקה שם ממש טוב.

catherin

New member
את לא ראית את....

הסרט עיניים עצומות לרווחה?? האמת היא שכמעט ולא רואים אותה שם, אבל זה סרט די מעניין- מומלץ! ויש עוד 2 סרטים שווים- הרחק מכאן וסיכון רטוב (אני חושבת שככה קוראים לזה)... אלו הסרטים שראיתי איתה, ובנוסף גם את באטמן לנצח, אדון הלילה והאחרים(שזהו סרט מדהים)....

Padme Amidala

New member
אני דווקא מתתי מפחד כשראיתי את זה..

...בפעם הראשונה בקולנוע. וזה בהחלט סרט שווה, ו...ברוכות הבאות!

catherin

New member
וואלה?../images/Emo35.gif

האמת היא שיש בו חלקים מפחידים... הקטע שהכי הפחיד אותי הוא שהם גילו שהעוזרים הם רוחות... ותודה על הקבלת פנים
.

Padme Amidala

New member
גם אותי זה הפחיד.... ../images/Emo58.gif

וגם הקטע שהיא באה לבת שלה ומגלה שם את האישה הזקנה... והקטעים עם ספר המתים גם כן היו מצמררים.

shiray

New member
אותי זה דווקא הפחיד

מהבחינה של הסוף....
עצם העובדה שהם היו בטוחים שהם חיים ולא העלו בכלל בדעתם שיכול להיות שהם מתים ופתאום הם מגלים שהם מתו לפני שבוע והכל... לא יודעת אם הפחיד זו המילה הנכונה אבל זה ממש שינה פתאום הכל וזה משהו שלא קורה בהרבה סרטים... אפילו לא בחוש השישי. היו גם קטעים מבהילים כמו הזקנה שמצאה אותם מתחבאים בארון והכל... וברוכה הבאה לשתיכן!!! תהנו בפורום כי זה באמת פורום שווה לאללה!!!! וד"א אני ראיתי יחסית הרבה סרטים של ניקול בהשוואה למה שאני שומעת פה. ראיתי את סיכון רטוב (סוף סוף הזכירו לי את התרגום), את באטמן לנצח, ימי הרעם, הרחק מכאן, עיניים עצומות לרווחה, קסם מעשי, מולאן רוז', כלת יום הולדת (יש לי משהו כזה שאם אני שונאת את התרגום של הסרט אני פשוט קוראת לו כמו שהוא היה אמור להיות... ע"ע מולאן רוז' וכלת יום הולדת שזה שם גדול), האחרים כמובן, השעות, פיסמייקר, בכוונת זדון ואולי עוד משהו....

למעלה