הרב חיים קניבסקי,קדושם של הליטאים מבני ברק,הבטיח לרוצח עמי פופר בברית המילה לבנו השני,כי הברית הבאה-בחוץ.ומאז-אברי מין נקצצים,עורלות מתעופפות,ופופר עדיין נמק בכלאו...מה הפשט?
קנייבסקי אמר זאת בתור תקווה. כמו שאומרים למישהו חולה שבפעם הבאה שתפגוש אותו הוא יהיה בריא. לא הכוונה להבטיח שיהיה בריא אלא זה מן תקווה כזאת. אבל החרדים חושבים שכל מילה שרב אומר ולא משנה באיזה הקשר ואם היא נאמרה בבדיחה\ מתוך נימוס\מתוך תקווה זה אומר שזה הבטחה שהדבר יתקיים. מה שבודאי לא נכון כי שום רב לא יכול להבטיח כזה דבר.
מדוע מצא הרב קנייבסקי לנכון להביע תקווה שרוצח שפל ישוחרר מכלאו במהרה? אגב, מתי מחתן קנייבסקי את יגאל עמיר? וגם שמעתי שלבן של חניבעל לקטר יש בר-מיצווה. נראה את קנייבסקי שם?
אם כן, אני בטוח שעובדיה יוסף יוציא איזה פסק, או שישלח את ליצניו מצגר והשני שמתחפש אליו לעשות ת'עבודה השחורה. אולי יפקידו את זה בידיו הנאמנות של אהבה1 כשיבקשו ממנו למצוא איזה דילוג אותיות שמתיר זאת בתורה..
לא יודעת מיזה פופר בכלל. ולא יודעת מה הרב קנייבסקי התכוון ולמה. ואני מבינה שזה נותן לכם המון סיפוק לצחוק על בנאדם שאתם לא מכירים, בחיים לא דיברתם איתו ולא מכירים לא את דרך החיים שלו ולא את דעותיו. יש אנשים גם כאלה.
לשפוט אדם שאני מעריכה על פי סיפור שאני שומעת מאדם אלמוני בפורום.. ואולי לא כדאי שאני אשפוט שום אדם ע"י נתונים כאלה. בכל מקרה כיון שהוא אדם שאני מאד מעריכה אני לא נוטה להאמין כלל לסיפור
מה שעניתי להוא היה באופן כללי כי זה מגוחך איך יש אנשים שעושים מכל מילה של רב נבואה.