שאלה באיזה פרק מופיעה

bar4554

New member
שאלה באיזה פרק מופיעה

הסצנה שבה אסי שואלת את גיא:"איך נקרא להם?"(לילדים שלהם בתור מיכאלה)

bar4554

New member
תיקון

באלו פרקים מופיעות הסצנות הבאות: הטקסטים הכי רומנטיים שיש... -את השתנית מיכאלה. -במה השתניתי? -קודם כל את מדמיינת את עצמך אמא, תמיד אמרת שאת שונאת את המפלצות הקטנות האלו. -זה הכל? -לא, מאז שחזרת יש בך משהו יותר ילדותי, יותר מתוק.. -היית מת.*עושה לו מן צורת קראטה כזאת חמודה* -את רואה? חוץ מזה, אני לא יודע אם זה סתם שאני לא זוכר טוב, אבל מאז שחזרת את הרבה יותר יפה. * גיא מלטף אותה, מזיז את השיער שלה למאחורי האוזן ומנשק אותה* 2. -מה את עושה לי? -מה אני עושה לך? *גיא מנשק את אסי* -אסור לנו -זו את. את אשמה בהכל. -לא גיא, אבל אתה יודע שאסור לנו נכון? -יודע, יודע *אסי מתנפלת על גיא בנשיקה סוערת* -די תפסיק! -מה? -המבטים האלה שלך..המבטים המפתים האלה.. -איזה מבטים?! זאת את! את מטריפה אותי עם הריח הזה שלך.. -איזה ריח? זה הסבון ידיים.. -טוב, אני הולך להתקלח. -להתקלח?! -תתני לי להרגע? *גיא נכנס לאמבטיה, ואז יוצא כי שכח את המגבת* *אסי צוחקת עם הצחוק המדהים הזה..והחיוך המתוקי* 3. עזבי גט, בואי ננסה. -ננסה מה? -בואי ננסה לחיות ביחד, מיכאלה. *אסי צוחקת* -אני לא צוחק.. -אתה רציני? אחרי כל מה שעברנו? אנחנו שונאים אחד את השני...אנחנו גיהנום אחד בשביל השני... -אתה בטוחה? או שזה רק מה שאנחנו רגילים לומר כל הזמן? *אסי שותקת* -למה את כ"כ שונאת את נוגה? -מה?! מה זה קשור? -תעני לי.. -אני שונאת אותה כי היא מטומטמת ומעצבנת.. *גיא עושה עם הראש תנועה של לא* -את שונאת אותה כי את אוהבת אותי..למה את מתעקשת לגור איתי בדירה? -כדי לקבל את הכסף והרכוש שמגיעים לי. -כי את אוהבת אותי. -אתה מדבר שטויות. -למה את דואגת לי? למה את שוכבת איתי? למה את רועדת כל פעם שאני מתקרב אלייך? כי את אוהבת אותי. ואת יודעת מה? גם אני אוהב אותך, מיכאלה. -חח..מיכאלה. *גיא בא לנשק את אסי והיא מכניסה לו סטירה* 4. -איך נקרא להם? -למי? לילדים שלנו? -אמממממממ, אני רוצה לקרוא לילדה שלי גילי. -גילי? -מה רע בגילי? -לא, כלום... פשוט מתאים לך לקרוא לילדה שלך בשם יותר.... -יותר מה? -יותר פלצני... *נותנת לו מכה כזאת חלשה בזרוע* -מיכאלה! -אסי. -אסי? אסי זה שם לא רע לבן. -לא, לבת. -לבת?! אסי לב..הממ..יפה אסי וואלה, מדליק.. -תגיד את זה עוד פעם, אסי.. -למה? -אני רוצה לשמוע אותך אומר את זה כדי לדעת אם לקרוא לה ככה. -אסי. *נשיקה*

שחר נגר

New member
חחח ונכון גמאני חושבת ככה כל אלה הקטעים הכי י

יפים שייש !! D ; . . וגם הקטע שהיא חוזרת הבית אחרי שהיא כבר אכלה חבילת מרגרינה והיא אומרת לו " זהו חזרתי מה היה לי משבר קטן תיזכור לי את זה לכל החיים" גיא " נו אז מה עכשיו ? " גיא " מה עכשיו ? אסי- הכל חוזזר להיות כמו שיהיה , גט תמורת 50 אחוז אני ספה אתה מיטה המופקרת שלך חוזרת להורים בחדרה. גיא " חח נו איך היה הטיול הללכת לשרוף כמה הומלסים ? " אסי " זה לא עניינך מה עשיתי מר כישלון בעסקים " גיא " רגערגע רגע בואי נצלם את זה עוד פעם אבל הפעם תטעני את זה ביותר שנאה- זה לא עניינך מה עשיתי מר כישלון בעסקים באהבה במיטה וכל השאר" אסי- " תן לי להיתחמם הרגע חזרתי :D .

"אני בלבי לא כלום אני מקצצת הופה היי"

אין סצנה יותר יפה מזו בעולם!!!!!!!!!!!!!

איזה נוסטלגיה../images/Emo7.gif

"אני נשבעת לך, אם לא תיתן לי את הגט הזה, זה לא ייגמר! -אז שלא ייגמר! -תפסיק להתקמצן כבר ותשחרר אותי ממך! -בחיים לא תראי ממני 50%! בחיים לא! -קמצן! שפן! חרא! -מה נהיה ממך? פעם היה לך סגנון! מכשפה קלפטע, אבל עם איזה דיגניטי! תראי מה נהיה ממך! טרול! -משגע אותי! אתה משגע אותי! -טרול משוגע -אני בלבי לא כלום אני מקצצת הופה היייייי

bar4554

New member
שאלה

באיזה פרק הייתה הסצנה שאסי וגיא אמרו אחת לשני כמה הם(גיא ומיכאלה) לא מתאימים?

למעלה