בו נאמר שאני בן 25 ומעלה ../images/Emo6.gif
ניראה לי, אוותר, לא בא לי על ערפדים, עכשיו. אני רואה את הסרטים, על המחשב(לא הכי שווה שיש, אבל איכשהוא ניסבל, אם מחשיכים את החדר לחלוטין
). אני מחבב דווקא את טום קרוז
(איזה חתיך. טום קרוז שולתתת!!!1
) בקשר לכלל שלך, אני נוטה לתמוך בו. אני החלטתי דבר כזה, לתת צ'אנס לסרטים של 3 כוכבים ומטה ומצד שני, בוודאי שלתת צ'אנס לסרטים של 4 כוכבים ומעלה
(חוץ מאשר הסרט תיבה רוסית שלדעתי קיבל 4 כוכבים ומעלה ומאיר שניצר חשב שהוא הסרט הטוב של השנה, באותה שנה שהוא יצא. לפי מה שקראתי מאנשים פשוטים שראו, לא ניראה לי שאתקרב למרות שחשבתי לעשות זאת
. אני מדבר על
3 הביקורות שכאן) המבקרים של הקולנוע, אני ממש נפעם מהביקורות שלהם. במיוחד של מאיר שניצר(ממעריב). מדי פעם, אני קורא אותו. שמע, ללא ספק האיש בעל ידע כללי נרחב ורואה דברים שלא חלמתי שאי פעם אחשוב עליהם
. אין לי מושג איך הוא רואה את הדברים הללו בסרטים, אבל יישר כח לו(בלי ציניות). עכשיו, בקשה קטנה. אני מחפש סרט יפה. סרט מרגש, אנושי שרואים בו את יופי האדם(סליחה על הפלצנות). לא אקשן, לא קיטש(למרות שאני מחבב קיטש, אבל כרגע אני מעוניין במשהו אחר) ולא אימה. אני לא יודע איך להסביר. ראיתי למשל את garden state שהוא סרט נחמד, לא דמיוני, משהו פשוט(אמנם לא מאוד מרגש ולא ממש רואים בו את יופי האדם, אבל סרט חביב). ראיתי גם את a walk to remember שהוא גם מרגש ויש גם קצת קיטש(אבל הם הצליחו להימנע מזה עד הסוף
). גם magnolia היה חביב, אם כי קצת מפרך לעבור אותו, אבל יש בו קטעים נחמדים. בקיצור יש לך המלצה לסרטים נחמדים שכאלו, פשוטים וטובים ללא יומרות נשגבות של הבמאי להיות מיוחד? אגב, אם אפשר שיהיה משהו משנות ה- 80 ומעלה(יודע מה, משנות ה- 70 ומעלה, אם כי עדיף משנות ה- 80 ומעלה). תודה רבה רבה לך