שאלה, אשמח לעזרתכם

Widsith

New member
שאלה, אשמח לעזרתכם

שלום, אני בן 19 ומתכנן עוד שנה וחצי-שנתיים לעבור, וישנן מספר מדינות אירופאיות שהן יעד פוטנציאלי. כעיקרון אני מחפש (סלחו לי על הגזענות) מדינה שהיא לא מדינה אסלאמית לעתיד או מדינה דתית גזענית (דתית שפויה לעומת זאת כמו אירלנד זה קביל, כל עוד כפגאני יהיו לי בה זכויות). המדינות שאני מגדיר כרגע כאופציה למעבר (אני לומד קעקוע ומתכנן להמשיך לעבוד בזה בהמשך חיי) הן לפי המועדפת ביותר (משמעו עם הכי פחות סיכוי להפוך למדינה אסלאמית קיצונית) להכי פחות - אירלנד (מועדף מערב, איזור גולוויי), בריטניה (איזורי סקוטלנד, ויילס, יורק, לא לונדון), וגרמניה. השאלות שלי הן: 1. האם אירלנד מראה איזה שהם סימני התאוששות מהמשבר הכלכלי? האם יש לי מה לבנות עליה בכלל או שהיא חוזרת למצבה במאה הקודמת? 2. האם ישנן עוד מדינות שעלי לשקול כאופציה? 3. מה עדיף לי לגבי כל מדינה לגבי התאזרחות עתידית, בהתחשב בזה שאני מעוניין להמשיך להיות מקעקע בחיי (ועם זאת מעוניין ללמוד מקצועות אקדמאים) - אישור עבודה נטו, אישור לימודים, או אישור לימודים ועבודה (אם יש כזאת חיה בכלל...)? תודה!

גוזליה

New member
האם יש לך אזרחות של אחת ממדינות האיחוד?

רק לגבי בריטניה- סצינת הקעקועים (עד כמה שידוע לי) לא מאוד מפותחת באיזור וויילס יורק וכו'- אם אתה רוצה להתבסס ולהתמקצע בתור מקעקע, אולי שווה לך לחפש התמחות בלונדון, לפחות לכמה שנים (יש כאן כמה אמנים די ידועים) לא ידעתי שאירלנד מוגדרת כדתית שפויה.... בנוסף, לא ידוע לי על מדינה באיחוד שהיא באופן מוצהר מדינה איסלאמית לעתיד (וכן, זו אכן אמירה מעט גזענית) לא הבנתי מה קשור היותך פגאני לזכויות...באילו זכויות אתה מעוניין שאין להשיג אותן, למשל, בארץ? אי אפשר לענות על השאלות באופן גורף- לכל אחת מהמדינות שציינת תהליך נפרד לויזות, אזרחות וכו. אם אין לך דרכון של אחת ממדינות האיחוד- הדרך בה תוכל להגיע זה על ויזת סטודנט (שתאפשר לך לעבוד מעט במקביל)- קח בחשבון שזול זה לא יהיה (כי תצטרך לכלכל את עצמך, כולל תשלום שכ"ל).

Widsith

New member
אוקי

הכוונה מדינה שאין בה סכנה דמוגרפית לרוב אסלאמי. ולונדון לצערי נכללת בסכנה זה... כעיקרון אני זכאי, דרכון מזרח אירופאי (רומני), רק הוא עוד לא אצלי, דבר שאני מקווה שיושלם עוד שנה (הוא לא תלוי בי לצערי)... אירלנד דתית שפויה יותר מישראל לטעמי, נגיד ככה, אין את הסכנה בחולי נפש עם כיפה שיעלו לשלטון. ופגאניזם - לפי הPFI, מדינות שהוא פעיל בהן הכוונה....

גוזליה

New member
אין לי מושג מה זה PFI

אם זה מאוד חשוב לך אולי זו צריכה להיות נקודת הפתיחה שלך- למצוא מדינה בה פגאניזם מאוד פעיל ולהמשיך משם הלאה לחפש אופציות לקריירה, מגורים, לימודים וכו'.

Karenovadia

New member
../images/Emo13.gif

.יש לי חבר טוב שמקעקע בישראל כבר שש עשרה שנה, הוא למד בבית ספר מיוחד לקעקועים בסקוטלנד והוא נזכר תמיד בתקופה הזאת כתקופה מעולה בחייו... כעיקרון למרות שלימודים הם לא דבר זול כל כך גם בסקוטלנד הוא הצליח לממן אותם אז אני מאמינה שזה יכול להיות לימודים במחיר שפוי למי שמגיע מישראל הייתי מנסה לחפש בתי ספר למקעקעים וכך לנסות לברר אם אתה יכול לנסות לגור באותו איזור. בהצלחה

Wolf woman

New member
אם אתה מחפש

מדינה שמכירה בדתות הפגאניות, שיש מצב לקבל חופשה מהעבודה בחגים שלך וכל זה, אז אנגליה. אבל בעצם הכי בא לך לעבור לאירלנד איתי

Wolf woman

New member
אגב

מוסלמים לא עומדים להרוג אותך. יש סיכוי קצת יותר גדול שיפגעו בך או סתם יהיו לא נחמדים אלייך כאן בארץ מאשר בפרברים בלונדון.

TrigATUSA

New member
אני ממש סקרן

אילו מדינות הן איסלאמיות לעתיד? סתם מרתק אותי להבין את הקונספט הזה

למעלה