שאלה...אשמח אם תענו

• פותח הנושא VCCC
  • פורסם בתאריך

VCCC

New member
שאלה...אשמח אם תענו

היי.. אני מעריצה מטורפת של קולדפליי.. אבל עדיין יש לי שאלה שלא נפתרה. הידיים של כריס מלאות בכל מיני דברים כמו "טבעות" צהובות וירוקות באצבעות... והאם שני הקווים השחורים הם קעקועים ? תודה =] ויק!

VCCC

New member
אהה ושכחתי ...

אולי לא ראיתם אולי כן בכל אופן פירסמו בYNET את הקליפ החדש של קולדפליי THE HARDEST PART http://www.virgin.net/music/musicvideos/coldplay_thehardestpart_hi.html ENJOY!!

steelwater

New member
תודה!

והסבר. שום דבר מזה זה לא קעקוע אמיתי. כריס מצייר על עצמו לפני שהוא עולה להופיע איפשהוא. אילו בעצם סמלים שקשורים ל-Make trade fair שזה ארגון שבערית קוראים לו סחר הוגן.

WhiteShadows

New member
ברוכים הבאים

על הפסים ענו לך....וע"פ כריס הטבעות הצבעוניות מסמלות בעצם את האלבום החדש X&Y כי העטיפה שלו צבעונית כזאת..

Roy1232

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo88.gif

זה הכל של מייק טרייד פייר, הארגון שאליו הוא משתייך באדיקות

ברררר

New member
לא נראה לי שזה אמיתי... כי זה שחור

ולא ירוק של קעקוע... בכל אופן- ברוכה הבאה.

Roy1232

New member
../images/Emo26.gif

את הפסים השחורים הוא עושה עם לורד לפני ההופעות, זה הסמל של מייק טרייד פייר - ארגון הומניטרי מסויים שאליו הוא משתייך
הטבעות - גם כן של מייק טרייד, אבל אני לא בקיא בכל מה שקשור לארגון

WhiteShadows

New member
לא, הטבעות לא קשורות

הוא בעצמו אמר שהטבעות זה קשור לאלבום X&Y כי הם צבעוניות כאלה כמו העטיפה..עובדה שלפני שהאלבום יצא הוא לא שם את הטבעות האלה..יש גם איזה כתבה שרשום בה מה מסמל כל דבר על היד של כריס..

Roy1232

New member
באמת?../images/Emo2.gif. ואני חשבתי שאני יודע

עליהם הכל
תודה על התיקון

WhiteShadows

New member
חח אז עכשיו אתה באמת יודע../images/Emo6.gif

בבקשה:) ואני לא מוצאת את הכתבה הזאת עוד פעם...זה היה כזה תמונה של היד של כריס ואז היה כתוב מה כל דבר מסמל

למעלה