שאלה אשמח אם תעזרו לי

שאלה אשמח אם תעזרו לי

ת'אמת אני צריך את זה בשביל מישהי לא בשבילי, אבל היא מתביישת לשאול אז אני אשאל בשבילה. אז מהם השמות של כל הדיסקים שהוציאו "הדורבנים"?? תודה לכל העוזרים ובמיוחד לעוזרות

../images/Emo79.gifבנתיים הם הוציאו דיסק אחד...

וקוראים לו "קובי".

../images/Emo79.gif../images/Emo6.gif

יש לי בחתימה שיר שילד אחד המציא עלי, הוא יודע שאני אוהבת את הדורבנים, אז הוא המציא לי שיר
, הוא לא ממש המציא, הוא יותר שינה את המילים...

1Reebok

New member
הזוי מאוד, הזוי מאוד...

(כאילו שהשיר המקורי לא הזוי מספיק)

../images/Emo79.gifאכן...

השיר הזה "הומצא" כדי לעצבן אותי, אבל במקום זה לקחתי אותו אישית והוספתי אותו לחתימה שלי!

efratushke

New member
ברווווווווווווווור!

בקשר ל'אלפקה' יש לנו שתי גרסאות (אחת לי ואחת לכתומה) רק שהגרסה המלאה היא.. שלי (מה שאעומד מאחורי השיר - אני קוראת לכולם בהמות.. סורי חח זה מאהבה!)
(מילים עינב): "יש לי בהמהה, בהמת משא... (אוווו אההההה) אני קוראת לה אפרתת, היא מעדיפה קושקושתומההההה (הכל בגלל טל מילר חחח ישתבח שמו) היא זמרת, היא תופסת את כל הצומייי בשבילה.. בה-מה, בה-מה, בה-מה, בה-מה... אווווווווו אהההההההה" והגרסה המקוצרת של כתומה: אם אני רוצה לקרוא לכתומה אני עושה "כתו-... כתו-... כתו-..." וממשיכה עד שכתומה מגיבה ומשלימה אבל מצד שני שואלת: "...מה ...מה ...מה" השיר השני הוא עלייייי!!! (למרות שכתומה יכולה להגיד שזה עליה): ע"פ המנגינה של 'אור כחול'! "יש לי ראש כתום, ואלף נמשייייים כשאני הולכת בריחובבב מסתנוורים האנשייייים! פריצי (מישהו חמוד מהכיתה)/זיגו/ששי (רון אלמוג)* הוא כוסון! ואם מדברים על זה גם דקלללללל (עוד מישהו מהכתה) כשאני עולה לבמהההההההה - כולם אומרים לי תשברי רגל......." עמכם הסליחה
*מממ השם משתנה לפי המצב רוח.. בזמן האחרון אומרים הרבה "ששי" - נו ברור!!!!

למעלה