שאלה ..אשמח אם רשף תענה :)

דלילה12

New member
שאלה ..אשמח אם רשף תענה :)

אני עוסקת במיזם כלשהו...

ישנה התנגדות וקשיים מצד גורמים שונים (ספקים). אני יכולה להגיע למוצרים שלהם.. אך יש שם דרך עוקפת. אני מתלבטת איך נכון לי לפעול.

האם נכון לי להתחיל עם מספר מצומצם של ספקים?
הכיוון - מלך המטות
7 חרבות
מרכבה
האם נכון לי לעבוד עם כמה שיותר חברות?
הכיוון - 4 מטות
מלכת הגביעים10 מטבעות

מהמעט שאני רואה ומבינה... שני הפריסות מדברות על כך שזה נכון וזה נכון. אשמח לעזרה.

רשף כשף

New member
הי דלילה

אין מספיק רקע בכדי שאוכל לעזור לך לפרש את הפריסה.

לא ברור מה את מוכרת, מהם ההתנגדויות והקשיים עליהם את מדברת. על איזה רקע ההתנגדויות, למה הספקים מסרבים לספק לך את הסחורה, האם חסר להם ערבויות, האם את מסרבת לשלם מראש וכדומה.

כמו כן לא ניתן לפרוס מול קבוצה של ספקים, שכן לכל ספק יש את הגישה שלו והמניעים שלו יכולים להיות שונים משל ספקים אחרים.

בנוסף, לא ברור באיזה פריסות השתמשת (אני לא מכירה פריסות שבהן הקלף הראשון מתחיל במילה "הכיוון"). הייתי משתמשת בפריסה בפריסה זוגית שלך מול כל אדם שיש לך איתו התנגדויות, לאחר קבלת הרקע המתאים.

דלילה12

New member
הי

המניעים שלהם זהים - מדובר בשוק מקצועי. יש התנגדות לשיווק ברשת. יש כאלה שכן ניתן. למעשה יש לי גישה למרבית הסחורה דרך מרכזים שכן ניתן דרכם. אני פשוט התוהה כיצד נכון לעשות זאת.

אשמח שתנחי אותי למשל איך אני כן מקבלת תשובות לגבי זה.

רשף כשף

New member
מצטערת זה לא מספיק ברור לי

אם את רוצה את עזרתי תעני על השאלות ששאלתי בהודעה הקודמת.

דלילה12

New member
הי

מדובר במיזם אינטרנטי. הכוונה חנות וירטואלית. מוצרי קוסמטיקה מקצועית. יש התנגדות מסויימת מצד הסוחרים כי הם חוששים משבירת שוק. חוששים מבעיה עם קוסמטיקאיות.

בנוסף..הייתי היום ביעוץ עסקי. אני מכירה בחשיבותו אם כי לא בטוח שזה מה שאני צריכה בשלב הזה. שאלתי - האם אני יכולה להתחיל ללא יעוץ עסקי ? (הכוונה בעיקר לשלבים הראשונים)

אני רגילה להוציא שלושה קלפים. אניי אפרוס אותם..אם צריך עוד אשמח אם תוכלי להנחות אותי מה בנוסף.

7 חרבות
4 מטות
4 חרבות

הספרה 4 זה סוג של מיסוד. הקלף 4 מדבר על קצת על השהייה... 7 עד כמה שידוע לי מדבר על רווחים ..איך אני מפרשת כל זה.

תודה

רשף כשף

New member
הפריסה מצביעה לדעתי על

כך שקיים חוסר כנות מצידך בבואך לשווק את המוצרים.
נראה שאת מסתירה דבר מה מהאנשים שאת מתנהלת מולם,
ויש להם סיבה טובה לחשוד שמשהו אינו כשרה.
עד אשר לא תפתחי בפניהם את כל האפשרויות נראה שתישארי במצב תקוע.

בהצלחה!

דלילה12

New member
או קיי

אני לא חשה שאני מסתירה משהו. הלכתי מאוד בגלוי. כל כך בגלוי :)...אמרתי שאני פותחת חנות אינטרנטית. זה נוגד במידה מסויימת את המדיניות העקרונית של חלק מהחברות. שכן הם חוששים מפגיעה בפרנסה של קוסמטיקאיות וגם מפני שהם חוששים מקידמה שאין אפשרות אגב להימנע ממנה. אין לי מושג כ"כ על איזה חוסר כנות את מציינת. התקעות שלי נובעת להערכתי מפחד לעשות צעד לא שקול . הכוונה להשקיע כספים...בשוק שאני טרם מכירה.

למעלה