שאלה אקדמאית.

שאלה אקדמאית.

מועד ההרשמה האחרון לאוניברסיטת ת"א הוא יום רביעי. אני נרשם למעשה עם ציון חסר סיכוי לקבלה, כי אני בעצם מתכנן להתקבל על סמך פסיכומטרי בלבד (מקווה יותר ממתכנן). איך הם בעצם יודעים את זה? איך הם יודעים שאני מתכנן לעשות את פסיכומטרי אפריל, ושלא "יגעו" בנתיים בבקשה? באתר שלהם כתוב שתשובות יחלו להנתן בפברואר-מרץ למקדימים להרשם, עפ"י אלו שעברו באופן מובהק את החתך או הציונים שלהם ממש נמוכים. כרגע הציונים שלי ממש נמוכים, מאחר והבגרות שלי באמת, אבל באמת, לא שווה את הנייר שהיא מודפסת עליה, והפסיכומטרי הקודם שלי הוא 685, שזה לא מספיק בשביל להתקבל. אני מפחד שאני אדחה בטרם הציון של אפריל יגיע. ברישום המקוון לא היה מקום להוסיף שאני עושה פסיכומטרי באפריל..

מה הקשר?

לפי האתר שלהם, בנוסף, אפשר בהחלט להרשם עם תוצאות פסיכומטרי אפריל. השאלה איך לעזאזל הם ידעו שאני מתכנן לעשות את זה..

לא נראה לי שיש בפורום

מישהו שעובד במדור רישום וקבלה של את"א... אז עדיף שתתקשר לשם ותשאל.

MISHKA2

New member
אין בעיה

האוניברסיטה והמרכז הארצי לבחינות מקושרים, לכן גם בטופס הרישום אין שום מקום לציין אם יש לך פסיכומטרי וכמה. אם אתה רשום למועד אפריל זה יופיע להם ותקבל תשובה במאי כשיגיעו הציונים. גם אני נרשמתי ועושה ביום חמישי. בכל אופן לא תתקבל לפי פסיכומטרי, אם יש לך את הפסיכומטרי שהם דורשים כציון מעבר (שהוא בד"כ די גבוה, 700+) בלי קשר לבגרות אז תתקבל, אבל בעקרון מחברים בין הציונים...

למעלה