שאלה.............!?!?!?!אפלה!!

RedStorm

New member
שאלה.............!?!?!?!אפלה!!

אני חייב לדעת את השם .....של סרט אחד שהוקרן אם אני לא טועה (אני לא) בערוץ 11 לפני שנה או פחות נראה לי זה סרט מדע בדיוני על עיר מוזרה כזאת של שלאנשים בה אין תחושת זמן וכל לילה אנשים מוזריים עוצרים את הזמן ...ומוחקים לאנשים את הזיכרון ומשנים להם את החיים......בעיקרון הסרט על אחד שהתעורר בטעות בזמן הזה שהם עוצרים את הזמן ....והוא ראה הכל .....ובלה בלה בלה...סרט ממש יפה ואני ממש רוצה לדעת מה השם שלו......אז אם למישהו יש מושג ...תודה רבה *אגב משהו חשוב....המילה אפלה היא אחת המילים בשם של הסרט אני כמעט בטוח

Chot

New member
זה הסרט ההוא

שיש בו אנשים עם עיניים ירקות?

mirikel

New member
כפר הארורים או משהו כזה???

אין לי שמץ של מושג...ניחוש פרוע

RedStorm

New member
גם נכון וגם מהיר!!

תודה! תודה! תודה! דרך אגב סרט מומלץ

IC4

New member
REEEEEEDSTORM איזה צמרמורת יש לי

בדיוק היום חשבתי עליו במיטה (התעורתי בארבע ורבע ולא הצלחתי לחזור לישון) והתחלתי לחשוב על DARK CITY ושאמרו לי שיש בזה דמיון למטריקס וחשבתי לא זה לא ממש קשור למטריקס ואז חשבתי שיש קשר/דמיון מאד ברור למטריקס למרות שהוא לא משתווה לו בחצי הגרוש הקנדי סרט מגניב בכל זאת בסופו של יום

אהה... הסרט יותר ישן בשנה ממטריקס!

אז אין סיכוי שהם העתיקו ממנו!!! אלא אם כן שינו לנו את המחשבות ואנחנו לא יודעים קקי מהחיים שלנו!

IC4

New member
מטריקס יצא ב99 לאחר 3 שנות עשייתו

מה שגורם לי לחשוב אם אנשים העתיקו רעיונות אחד מהשני אני מאמין שלא וגם אם כן אז לא נורא גם יש את הקומה השלוש עשרה שקשור במציאות מדומה וכאלה (עוד לא ראיתי את הסרט אז אל תדברו עליו בבקשה) כמו שגם פייט קלאב ואמריקן ביוטי קשורים אחד לשני במרידה בחיים העלובים והקבועים רק ששני הסרטים שונים לחלוטין (אבל אציין שבשניהם הגיבור מצליח "לרמות" את החיים ע"י השגת כסף מהחברה בה עבד בדרך של סחיטה)

אוקיי אז...

חולוני סיפר לי משהו על מטריקס, אבל אני כבר אשאיר לו את הסיפוק בלספר לכם... חוץ מזה שאני חייבת לציין שהקטע שבו אדוארד נורטון מרביץ לעצמו בסצינה של הסחיטה כ"כ נראה אמיתי שהוא פשוט מדליק!

חולוני

New member
מה שסיפרתי לך על מטריקס ?

אממ.. את מתכוונת לזה שהם העתיקו סצינות מתוך סרט המנגה היפני - Ghost In The Shell ( הרוח במעטפת, שד"א היה אותו לפני פחות מחודש ביס..) ?

חולוני

New member
אין לי מחשב.

ואין לי איציק. אני עכשיו במחשב של אבא שלי ( ואין לו איציק..), אבא שלי ניתק לי את המחשב, והוא מחזיר לי אותו רק לסופישבוע..
קשה לי.. לא רק שאין איציק, יש לי במחשב שלי כבר קרוב ל 1200 שירים.. מה אני אעשה בלי המוזיקה האהובה שלי ?

אהההה!!!

איזה דיכי!!! טוב קבל עידכון שוטף, בסוף השנה לוקחים אותנו למימדיון וזה קרוב אלייך! ו..... אהההההההההההההההההההההההה........... אם אבא לי היה מנתק לי את המחשב הייתי מרביצה לו!

שמו כמובן: עיר אפלה! ../images/Emo29.gif

יש לי בוידאו, סרט מאוד יפה!!! עם קיפר סאת´רלנד שמשחק שם ממש נהדר! הוא הוקרן בערוץ 4 בחודש יוני אם אנני טועה! ולי יש בוידאו אז נה נה נה נה!

חזיר בר

New member
את לא היחידה

גם אני הקלטתי מסיבה כלשהיא. סרט כשמו הוא,אפל - ומאוד נהניתי מזה. אנשים פה דיברו על דימיון למטריקס,יש מאות סיפורים וסרטים על הרעיון הבסיסי שחיינו אינם הממשים והראיה שלנו על העולם היא אחרת ממה שהיא באמת.

GK_FF

New member
הקומה ה-13 זה על רעיון אבל יותר טוב

אוליי ביגלל שראיתי אותו קודם....... :)

RedStorm

New member
לא נכון!לא נכון!

הרעיון של הקומה ה13...לא יותר טוב... אין סיכוי...לדעתי הוא לא אמין! עכשיו יש בסינמה 1......את הקרב על כדור הארץ...למרות שזה זכה לסרט הגרוע ביותר של שנת 2000...הוא לא כל כך נורא...אפילו נחמד.....אפילו ..

leeloo

New member
לא הקומה ה-13 ולא הקרב על כדור הארץ

את שניהם לא ממש אהבתי... וציפיתי מהקומה ה-13 ליותר... אויל בגלל שיר הנושא היפה שבוצע ע"י Him - Join me... שיר מדהים ביופיו... אבל הסרט יצא סתם... הקרב על כדור הארץ- עוד יותר גרוע... ממש לא התלהבתי... בצדק הוכתר לסרט הגרוע של שנת 2000 (למרות שיש עוד סרטים גרועים באותה רמה!).

A.L (boy)

New member
אפרופו חזרה בזמן... ../images/Emo28.gif

אם כבר מדברים על חזרה בזמן, ועל עיר אפלה, שלא ראיתי, אולי בהזדמנות, בכל אופן, היה לפני כחודש סרט חמוד (שראיתי כבר כמה פעמים בעבר), עם ביל מורי, שמבסס את מעמדו כשחקן קומי (שכבר הספיק להופיע בפרודיה על מכסחי השדים, האיש שידע מעט מידי, המלאכיות של צ´ארלי וכו´) שחקן טוב ומשעשע ביותר, ששיחק בסרט "לקום אתמול בבוקר". הסרט מדבר על חזאי ציני, שנוסע לסקר את פסטיבל המרמיטה, בליווי המפיקה (אנדי מקדואל), והצלם מהרשת. אקיצקץ, הוא מגיע לשם, מסקר את האירוע ונתקל ליום רצוף טיפוסים מעצבנים וכמה חוויות לא נעימות בעליל. הבעיה היא שהיום הזה חוזר לו שוב, ושוב, ושוב, ושוב (ואני לא מדבר על עמוס!, עזבו לא מצחיק), הוא לומד את היום בע"פ, חוטף סטירות, מנסה להתאבד אין ספור פעמים, שודד, נוהג בטירוף ומה לא??? בדרך הוא גם מתאהב באנדי מקדואל, ולומד להיות אדם טוב יותר (נשמע קיטשי? נו טוב, הסוף באמת קצת קיטשי, אבל אחרי שעה וחצי מייגעות מבחינתו הסוף הוא די נחמד). אני מאמין שחלק ימצאו את הסרט משעמם, ארוך, פלספני ופלצני...אני דווקא אהבתי...בואו נגיד שאם יש לכם שעה וחצי פנויות אפשר לסתום אותן עם הסרט הזה... ראיתם? אהבתם? בכיתם (מעצבים)? רק תגידו... נ.ב שמתם לב שבכל סידרת טלוויזיה לכל המשפחה חייב להיות פרק על חזרה בזמן, קריסמס והמערב הפרוע/יומולדת לחילופין???

למעלה