שאלה אנפורמטיבית

פורתא

New member
שאלה אנפורמטיבית

למורי הדרך הרשמיים של הפורום: מחר יש השתלמות עם ענת פלד בעכו. המפגש ביוקנעם הוא בשעה 08:15 - איפה ביוקנעם?
 
אם אינני טועה, אז המפגש הוא בצומת..

יקנעם או בתחנות ליד הקניון. צלצל בבוקר למס' הנייד שמופיע בחוברת ושאל. חגי
 
את זה היית צריכה לברר בשבוע שעבר

עם מחלקת ההשתלמויות של משרד התיירות. אני מחר בהשתלמות הזו. תעבירי אלי במסר את מס' הנייד שלך, ואנסה לברר מחר עם האחראי/ת היכן בדיוק תחנת האיסוף ביוקנעם, ואעדכן אותך.
 
אם הייתי יודעת שתהיה חברה כזאת...

אבל כנראה שלא - דווקא הייתי שמחה לשמוע את ענת פלד. כנראה שגם מחר אמשיך לבדוק מבחנים אבל ספרו איך היה אחרי ההשתלמות- איפה אתם מסיירים, מה אמרה ענת, מה חדש ומעניין. בכל מקרה - תהנה, ובטח ניפגש... פעם
 
פיספסתי את זה

השאלתי למישהו את חוברת ההשתלמויות ולא ראיתי שיש השתלמות כזו , ממש מחרתיים בתכנית שלי להגיע ברכבת לעכו להתעדכן במה שחדש שם. אז ספרו מחר בערב אם יש משהו מיוחד, כי ענת זו ענת. הרווח שלכם.
 
אכן השתלמות משתלמת

יום שכולו הנאה צרופה. בהמשך אעביר לכם תקציר של ההשתלמות.
 

פורתא

New member
מקום מוכר

השתלמות מצויינת. זהו ההוספיטלה - המפקדה ההוספיטלרית שנבנתה במתכונת קסטרום: חצר מרובעת עם אגפים בנויים מסביב. לימים הפך הקסטרום לארמון ואח"כ לכלא, ואח"כ לבית משוגעים ובסוף יהפוך לעוד מוסיאון של משהב"ט.
 
לא מצאתי דברים חדשים

פרט לשינויים בגישה לאתרים שונים, אני רק מקווה שזה לא ישאר כך. לגבי החמאם, לא נתנו להיכנס בטענה שיש שם מהנדסים שבודקים משהו ושאבוא עוד שעתיים. איש טוב, עד כדי כך שאשלח לראש העיר עכו מכתב המציין את טוב ליבו של האיש הנחמד שענין אותו כקליפת השום שמורה דרך מגיע מתל אביב במיוחד ולא נותן להיכנס.
 
למעלה