שאלה...אני אובדת עצות..

d o g g i t

New member
שאלה...אני אובדת עצות..

אני כותבת לכם פה למרות שאני יודעת את התשובה ובכל זאת רוצה לשמוע מה דעתכם. אני יוצאת כבר חמש שנים עם בחור מקסים. איש טוב באמת שאוהב אותי בצורה מטורפת. אנחנו חברים הכי טובים, מתייעצים, מספרים אחד לשני הכל וסומכים אחד על השני. הבעיה היא שמצידי אין כל כך משיכה. אני מאוד אוהבת אותו אבל מסתפקת במין גם פעם בכמה שבועות (!). כשיש מין הוא בהחלט מספק אבל נוח לי גם בלעדיו. עם הבן זוג הקודם שלי זה היה משהו אחר, היתה אש באויר, השתגעתי אחריו, קינאתי לו ונמשכתי בטירוף. אם זה לא. אני יודעת שיש נישואים על הפרק ממש בקרוב ואני לא יודעת מה לעשות. מצד אחד הוא בן זוג נפלא ואחד שהייתי רוצה לגדל איתו משפחה. יש לנו אותם תחומי עניין, אותה השקפה לחיים ואנחנו רוצים אותם דברים מהחיים ומעצמינו. מצד שני האם זה יהיה נכון לעשות את זה..? אני בהחלט מפחדת להתחתן ולמצוא עצמי רועה במיטות זרים... מה לעשות?? אני מפחדת שלעולם לא אמצע כזו זוגיות טובה עם הבנה וחברות כמו שיש לי עכשיו...

דוגית...../images/Emo24.gif

בוקר טוב.... תראי, לא הכל בחיים זה גן של שושנים. ציינת דבר חשוב מאוד והוא שיש לכם זוגיות נפלאה ובחור שמטורף אחרייך!!! לא ציינת אם המשיכה שהתכוונת היא מינית או גם רגשית!!!! אם מינית, זה דבר שאפשר לעבוד עליו (אמנם תגידי מה, כבר 5 שנים....) אם רגשית, אזי אמליץ לך לחשוב פעמיים לפני שתשימי טבעת. אין הרבה מערכות ייחסים זוגיות שהן כ"כ טובות ומוצלחות, ואם רק השיקול שלך הוא הסקס,(שמן הסתם יקח אותך לשדות זרים....), אולי תלכו לסדנת טנטרה ותנסו ללמוד מיניות בצורה קצת שונה. פירסס.

גליתה33

New member
דעתי בעניין...

דוגית יקרה, מכיוון שיחסי מין הם מרכיב מאוד חשוב במערכת היחסים - לפחות בשבילי אם אני הייתי במקומך לא הייתי מתפשרת ומתחתנת עם מישהו שאין לי משיכה מינית אליו. כשאמרת שאת יודעת את התשובה אני מניחה שהתכוונת שאת יודעת שאת צריכה לעזוב אותו. וכפי שהבנת אני תומכת בצעד הזה. אני מאוד מבינה את הפחד שלך אבל פחד לא מקדם אותנו בחיים. בכל גדילה והתרחבות יש פחד , עזיבה של המוכר ותנועה אל עבר הלא ידוע. מהניסיון שלי תמיד אני מגיעה למשהו טוב יותר, ותמיד אני שמחה שויתרתי על הפחד והסכמתי להיפרד מהעבר. בהצלחה !!

מהניסיון שלי

וממה שאני רואה פה בפורום, הבעיה של חוסר חשק נשי היא הבעייה הכי נפוצה בענייני מיניות. קראתי איפשהו ש-40% מהנשים בארץ סובלות מה"מחלה". היה כתוב שם גם על כל מיני תכשירים ותרופות לפתרון הבעייה, אבל אותי זה הביא לחשוב שאולי זה מצב נורמלי לגמרי, אולי אף אחד לא התכוון שלכל הנשים יהיה חשק וזה לא איזה בעייה שצריך לפתור. אין לך חשק - אל תעשי סקס. לי אין חשק לקרטיב בטעם עמבה, אז אני לא אוכל קרטיב בטעם עמבה. זה לא שכואב לך או משהו. לדעתי הרעש הגדול שעושים מהעיניין הוא תולדה של נורמות חברתיות שהתפתחו שלפיהן אם גבר מקיים יחסים עם מישהי שאינה בת זוגתו הקבועה זה פגיעה באישה. לדעתי אין סיבה לכך, ואין מניעה שגבר יעשה סקס עם נשים אחרות, בלי לפתח אליהן רגש רומנטי (כי ברור שאני לא מצפה שאם לאישה אין חשק אז הגבר צריך להימנע מסקס). מיותר לציין שלדעתי זה סימטרי לגמרי (מבחינת המינים) אבל נראה לי שחוסר חשק אצל גברים הרבה יותר נדיר.

אבל יש לה חשק!

הבעיה שהחשק הוא לא אליו... הרי עם בנזוג אחר זה היה אחרת. ואני לא ממש יודעת מה לומר בעניין. איכשהו התחתנתי עם איש שרמות החשק באוויר או במיטה היו היסטריות ובכל זאת, באופן שהוא כנראה נורמלי, הן פוחתות עם השנים. אז אולי בכלל אין לזה חשיבות ממשית? אין לי מושג!

ellulli

New member
אני חושבת

שאהבה היא יותר חשובה ממין. אני חושבת שאהבה מובילה למין טוב. יכול להיות שההתאמה המינית בינכם כרגע לא משהו, וזה שאתם חש שנים ביחד לא אומר כלום. אני מאוד הסכמתי עם פירס - תנסו לשפר. תלכו לדסנת טנטרה, תלכו לסקסולוג, תדברו, תנסו, תגוונו. אבל יכול להיות שאני פשוט אובר רומנטית, ובאמת הפתרון המתאים לכם זה פרידה. אבל רק את יכולה לדעת. במקומך, ואת זה אני יכולה להגיד לבטח, הייתי מנסה שוב. אני יכולה להגיד לך שאני כבר שנה וקצת מאוהבת באותו בן אדם, ולמרות שאנחנו לא מקיימים שום מגע מיני כבר כמה חודשים, פרידה לא עלתי בראשי. ולמרות הפער בגילאים ובזמן הקשר - גם אני יכולתי להיפרד ממנו בטענה שאני בת כמעט 18 וזה הזמן שלי לחגוג ולהנות. אבל אני לא עושה את זה כי האהבה יותר חשובה לי. את צריכה לחשוב מה יותר חשוב לך! סליחה על המגילה, מקווה שעזרתי לך..

למעלה