שאלה -אמריקן איידול

14מתן

New member
שאלה -אמריקן איידול

הייתה מתמודדת באמריקן איידול 1 או 2 שקראו לה tamyra gray ?

Boran

New member
כן

באמריקן איידול 1. אם אתה רוצה פרטים עליה תגיד, ואני אכתוב בהודעה עם סימן ספוילר.

14מתן

New member
בבקשה...

קניתי את הדיסק של קלי קלרקסון ויש לה שיר איתה אז עניין אותי

Boran

New member
יש להן דואט? ענק!../images/Emo58.gif על טמיירה

אני מחכה לדיסק של מקום 2 באמריקן איידול 2. ללא ספק הזמר/ת המוכשר/ת ביותר שראה איידול מימיו על כל עונותיו וארצותיו. אני שומע את השירים שלו/ה מהסדרה שוב ושוב וזה נותן לי צמרמורת פעם אחר פעם. נחזור לנושא: איך הדיסק? אני שמעתי רק את מיז אינדפנדנט אבל שיר ממש טוב. רק שכריסטינה אגילרה כתבה אותו, ואני מאוד מקווה שקלי לא תדרדר למה שכריסטינה מייצגת. קלי היא הזמרת היחידה בתולדות א. איידול שלא היתה שמנה ולא חשפה גוף אפילו פעם אחת, אני מקווה שהיא תשמור על הדימוי הזה. טמיירה גריי: טמיירה גריי היא אחת התגליות הגדולות ביותר של אמריקן איידול 1. אחת משתי הזמרות המוכשרות ביותר (לצד קלי כמובן) בעונה. חביבת הקהל והשופטים, כשכולם חשבו שהיא תנצח, או לפחות תהיה מקום שני. עד שבפיינל 4, קרתה ה- נקרא לזה טראומה- של אמריקן איידול- אירוע שגם באמריקן איידול 2 מזכירים אותו- טמיירה עפה מקום רביעי, משאירה את השופטים ואת אמריקה בפה פעור. אחת השופטות, פולה עבדול, אמרה "זה כמו לראות את מוחמד עלי מופל בנוק-אאוט בפעם הראשונה". כולם היו בטוחים שטמיירה תגיע לפיינל עם הקול המדהים שלה (אני אישית לא ממש אהבתי אותה, כי היא די נראית כמו קוף לדעתי, אבל על זה אפשר להתווכח). השערות רבות עלו על הסיבה להעפתה בכל מני פורומי מעריצים של הסדרה. ביניהן- אנשים שזו היתה הפעם הראשונה שהם צפו בסדרה, וראו הופעה פחות טובה, למרות שעדיין טובה- של טמיירה ; מעריצים של טמיירה שחשבו שכל שאר המעריצים בטח יצביעו לה אז היא בטוחה ואין צורך להצביע ; ועוד סיבות רבות אחרות. טמיירה עובדת על דיסק אם אני לא טועה, ומשתתפת כיום באיזושהי סדרת פשע או משהו, ואפילו באמריקן איידול 2 הראו באחד הפרקים את הפיינליסטים של אמריקן איידול 2 מבקרים את טמיירה על סט הצילומים. מקווה שעזרתי לך

amitooshacham

New member
היא משתתפת בבוסטון פאבליק

ולדעתי היא זמרת מעולה.. למי אכפת איך היא נראית? חוץ מזה, לדעתי היא בכלל לא דומה לקוף :0)

Gal6

New member
מיס אינדיפנדנט בעיני

זה שיר בינוני מאד, אם כבר כריסטינה אגילרה שהשירים החדשים שלה יחסית לפופ דביק הם מעולים אז השיר הזה ירוד לגמרי. גם השירה אגב לא מפוצצת.

Boran

New member
אני גם לא חושב שהוא מעולה,

אבל הוא טוב, הוא בסדר. השירה ממש ממש טובה, אגב. קלי זמרת מעולה.

Gal6

New member
היא נורא צועקת בשיר

אי אפשר לשמוע עד כמה היא באמת טובה ממנו (ואולי בגלל זה היא לא משהו בעיני, לא שמעתי אותה לפני)

14מתן

New member
אני מאוד אוהב את השיר הזה

ואת קלי בכלל היא שרה מעולה !!

למעלה