שאלה אם מישהו יודע

שאלה אם מישהו יודע

בימים האחרונים התחלטי לאכול לפי תפריט הוא אומנם עדיין קטן אבל זה הרבה יותר ממה שאכלתי עכשיו לשאלה למה דווקא כשאני מפסיקה עם ההרעבות ומתחילה לאכול אני מרגישה סחוטה כמו סמרטוט ויורדת במשקל ( נראה לי שאני יורדת )

טלטל

ראשית, ברכותיי על החלטתך לאכול לפי התפריט שהותווה לך. ייתכן שאחרי שנים של תת אכילה הגוף שלך כבר לא רגיל לעכל מזון. זה דורש ממנו מאמצים גדולים ואת חלק מהאוכל הוא לא מצליח לעכל. לא כתבת: האם הגוף שלך מקיא אוכל החוצה או שסתם לא מעכל? בכל מקרה אני מניחה שעם הזמן המיצים יחזרו לאט לאט לעבוד כמו שצריך ואת תרגישי יותר טוב. אני מקווה שאת נמצאת בטיפול של דיאטנית ורופא שאת יכולה לשאול אותם את השאלות האלו, משום שעם כל הכבוד לי, אני לא יכולה לעשות את המעקב שלך מכאן. עפרה

ביום שלישי

ביום שלישי אני נפגשת עם הדיאטנית התפריט שאני אוכלת עכשיו הוא עדיים קטן אבל הוא יותר ממה שאני רגילה והדיאטנית ראתה אותו אתמול שאמרה שבתור התחלה זה בסדר אני לא מקיאה אני פשוט חושבת שחלק לא מתעכל

אם כך

נשמע לי שאת בדרך הנכונה

טוב אז דיברתי גם עם הדיאטנית

והיא אמרה שזה לא נשמע לה הגיוני בגלל האוכל ושהיא תתן לי רשימה של בדיקות דם שהיא רוצה שאני יעשה כדי לבדוק את העיניין והרעד בידיים לדעתה זה ירידה בסוכר וכשזה קורה אני צריכה לקחת משהו עם סוכר ולהכניס לפה בקנצור האמת זה קצת מדאיג אותי אבל מה אני יכולה לצפות אחרי מה שעשעתי לגוף שלי מה שנשאר עכשיו זה לנסות לתקן

יש לך גישה מעולה, טלטל

זה לגבי "מה אני יכולה לצפות אחרי מה שעשעתי לגוף שלי מה שנשאר עכשיו זה לנסות לתקן". והנה, כמו שאת רואה, ההבדל בין מטפל אישי שמכיר אותך ואת מחלתך לבין יועץ וירטואלי באינטרנט. אני חוזרת ואומרת, מאחר שאת נמצאת במצב מיוחד (לאחר אנורקסיה), את לא יכולה לסמוך על עצות כלליות באינטרנט. בכל סתירה בין מה שהדיאטנית שלך אומרת למה שאני אומרת - תניחי שהדיאטנית שלך היא הצודקת. עפרה

תודה

הלוואי ויכולתי להגיד שאני אחרי אבל אני עדיין בפניים פשוט עכשיו לשם שינוי אני נלחמת למרות שבשניות אלא ממש סיימתי לחפש בכול הבית את המשקלים שלי בטירוף אני כמו נרקומן ואני צריכה את הסם עכשיו ואין ואולי טוב שכך( שאין)

behappy

New member
טלטלונת..../images/Emo24.gif

תהיי חזקה!! אפשר לנצח...גם אני נלחמתי ולאט לאט ניצחתי! עכשיו אני לא נשקלת גם אם יתחננו לפני..:)) מאחלת לך המון בהצלחה.הבריאות והרגיעה שיש כשמחלה כבר לא שולטת בך שוות כל דבר! וכל הכבוד על המאמצים שאת עושה:)
שיר

למעלה