שאלה,אם אפשר

שאלה,אם אפשר

קראתי כאן בפורום מספר מאמרים ותגובות לשאלות לגבי "כישוף אהבה" ולא היה קשה להבין שרובכם מתנגדים לו (מסיבות רבות והגיוניות אני מוכרחה לציין),השאלה שלי היא האם קיים איזשהו לחש/כישוף טהור ולא שחור,כפי שמכנים אותו, או כל דבר אחר אשר נועד לעורר רגשות קיימים אשר מסיבות כאלו ואחרות נדחקו על ידי אדם מסויים אך שוב,עדיין שם... זאת אומרת,לא לכשף אדם אשר לא אוהב ומתנגד אלייך אלא לעורר מחדש אהבה שכבר קיימת בו בדרך אשר לא תזיק לו או לעושה המעשה. בעצם,נכון תמיד אחרי פרידה כואבת אומרים לכם (כדי נחמה...) "יום אחד הוא יתעורר ויבין את הטעות שלו ומה הוא הפסיד"? אז האם יש דרך לעזור לו "להתעורר"? תודה ושנה טובה פורייה לכולכם

The Dark Wizard

New member
יש מס' דרכים

אבל לא שווה להכנס לזה אם אין לך נסיון.... מאגיה זה לא משחק ולא משהו שחולף עם הרוח , זאת דרך חיים

אין לי נסיון אבל

אולי אני יכולה ללכת למישהו שיש לו,אני יודעת שמאגיה זה לא משחק ילדים ואני לא מזלזלת בכובד ההשלכות שלה,לכן אני מתייעצת איתכם ולא עושה דברים מטופשים על דעת עצמי כמו מעין לחשים והצעות שמפורסמות באינטרנט בצורה חופשית, אני באמת רוצה לעשות משהו כנ"ל אך לא לבד אלא ללמוד ממישהו בעל ידע ונסיון,יש אפשרות כזאת?

The Dark Wizard

New member
אם את מכירה מישהו אז בסדר

יש איזשהו כישוף שכרוך בטקס (בניית מעגל , לחש ,נרות וכו'...) רק לצערי אני לא ממש זוכר אותו, אני ינסה להזכר בו ואם תיהיה הצלחה אני יפרט לך עליו

קודם כל, ../images/Emo51.gif

אני לא מכירה אף אחד ולכן אני שואלת כאן... אולי תוכלו לעזור לי ולהפנות אותי למישהו. תראה, הנושא של מאגיה וכישוף תמיד עניין אותי (גם מעבר להחזרת אהבה וכדומה) אך מעולם לא פגשתי מישהו שמבין מספיק בנושא והייתי שמחה שזה יקרה,גם על מנת לבצע את הנ"ל וגם באופן כללי ללמוד את הנושא המעניין הזה לעומק. אני מוכנה גם לשלם אם צריך.

The Dark Wizard

New member
חחח

לא נראה לי שמאג או בכלל אדם שמכבד את עצמו ואת שאר האנשים יקח על זה כסף..... בנוגע ללימודים אני מציע לך שקודם כל תעשי עבודת אנרגיה ותתעמני על זה (אני התחלתי עם זה) את יכולה לחפש במאמרים של הפורום הזה את כל הנושא הזה .... דבר שני בנוגע לפגוש מישהו שמבין בזה מספיק..... לא נראה לי שחסר בפורום נ.ב אני מודע לשגיעות הכתיב שלי ומצטער מראש

שטויות.. אז יש לך שגיאות כתיב...

אז מה? העיקר שאתה בן אדם נחמד וחברותי ואני מצליחה להבין כל מה שאתה רושם...
אני בטוחה שלא חסרים בפורום אנשים שמבינים בזה,בגלל זה אני כאן...
אני צריכה מישהו שיסכים לעבור איתי את התהליך הזה,מישהו שיעשה את ה"כישוף" הזה בשבילי או ילמד אותי איך לעשות זאת. באינטרנט מפרסמים כל מיני שמות של מאגים למיניהם (אפילו קיבלתי מייל עם קישור לאתר של יצחק מזרחי אשר מזמין אותך לפגישות ייעוץ ומבטיח החזרת אהבה,פתיחת חסימה במזל וכדומה) אשר מבטיחים כל מיני הבטחות אך זה עולה כסף ובגלל זה רשמתי שאני מוכנה לשלם... בכל מקרה,קשה לסמוך על הדברים האלו,אתה מבין? אני אשמח אם אתה בתור אחד שמבין "קצת" יותר ממני תוכל להמליץ למי לפנות. ושוב, המון המון תודה

The Dark Wizard

New member
טוב אז ככה

תודה רבה על המילים הנחמדות D: אני לא ממש מציע לך לשלם למישהו על זה אבל אני לא יחליט לך מה לעשות... כולנו בפורום הזה נעזור לך ובשביל זה אנחנו פה. שוב אני מציע לך לעבוד עם אנרגית ולעשות תרגילים בסיסיים (את כל זה יש במאמרים). (ויקי .... תעזרי פה קצת .... מה אפשר להציע לה חוץ מזה?). אהה כן ובשביל לעבור את הכישוף הזה אנחנו צריכים לפכות לדעת מי הוא נושא הכישוף וגם עדיף שתיהי נוכחת שם אבל אין לי שמץ של מושג איך זה יקרה אולי את יכולה להגיד מאיפה את ואז מי שנמצא בקרבת אותו מקום יכול להפגש איתך...

ושוב,ושוב ../images/Emo51.gif

אין לי שום בעיה לתת את כל הפרטים הלוונטיים לנושא ואני כמובן מעדיפה להיות נוכחת בתהליך אבל אני לא רוצה לפרסם את שמו (או את שמי) בפורום... אני אשמח לעשות זאת באופן פרטי יותר,אני גרה בירושלים אבל אין לי בעיה להגיע גם למקום אחר,מה שנוח לכם... וכמובן שאני גם אקרא את המאמרים,אתה ממש ממש עוזר לי,יותר ממה שציפיתי נחמד לדעת שיש עוד אנשים נחמדים בארץ

The Dark Wizard

New member
חחח את באמת נחמדה!!!

אני לא ממש חושב שאנחנו נוכל להפגש מכמה סיבות שאני לא ממש יכול לפרט.... מצטער.... אולי אם יש מישהו שגר באיזור שלך יוכל להפגש איתך (זה אם עוד מישהו מהפורום הזה יגיב קצת .... אוף איזה יבשים) ..

כן,אה?

זה ממש כאילו אנחנו פה לבד... חחח...
האמת? שהיה לי די ברור שאף אחד מתוך הפורום לא ירצה להיחשף ובטח לא להיפגש ובגלל זה חשבתי לפנות למישהו מבחוץ (ואפילו לשלם לו כסף...
) אבל חשבתי שאולי כאן ידעו להפנות אותי לאדם הנכון כי לא חסר רמאים בחוץ,אתה יודע... אבל חוץ ממך אף אחד לא ממש משתף איתי פעולה פה

The Dark Wizard

New member
...

אני לא ממש מכיר אנשים מבחוץ שיכולים לעזור לך אם היתי מכיר בשמחה היתי מפנה אותך אליהם...ואני לא מאמין איך לא שאלתי את זה קודם (ממש רשלנות מצידי
) אבל את בטוחה שזה כבר מצריך כישוף? אולי ניסית לדבר עם אותו אדם? לברר מה גרם לו לתחושות הללו לפני שאת פונה לכזה דבר חד משמעי ככישוף? (נ.ב אולי היום אני כבר לא יוכל לענות כי אני צריך ללכת לישון מוקדם אני לומד בבית ספר מחוץ לעיר שלי ואני צריך לקום ב6 אז אני יוכל לענות רק מחר אחה"צ ובערב)

seul

New member
אני פה!

היי אני חדשה..... ואני אוהבת את כול הנושאים שכשורים ל--"לא מוגדר"...חחחחחח אז הייי ושנה טובה! מוואה

neophile

New member
רגשות

זה מאוד פשוט , כל לחש שפועל בצורה ישירה על הרמה הריגשית הוא אפל לרגשות יש נטייה לערפל הדרך הטהורה היא כשבן אדם פועל מרצונו החופשי ,הרגשות הן לפעמים כמו מים צלולים ולפעמים כמו ביצה כשבן אדם בוחר להפתח ריגשית למען אדם אחר הוא בוחר לחוות מולו גם את הרגשות היפים והצלולים וגם את הרגשות הביצתיים לכן גם נסיון להוציא מבן אדם את הרגשות הצלולים שלו הוא מעשה אפל כי את שוללת לו את הבחירה להרגיש כלפייך רגשות ביצתיים. בחירה שלו , החלטה שלו תקראי לזה גורל תקראי לזה מה שאת רוצה .

imdark

New member
את אותו דבר ניתן לומר על ריקוד

שמארפל את המחשבה ומשנה את רגשות הרוקד(בתור שמאן לשאבר אקסטזה היא מצב מטורף לגמרי נפשית שבקלות נוצר ע"י ריקוד) גם מוזיקה וגם ציור ואפילו ספר כל אלה לפי ההגדרה שלך יכולים להיתקבל ככישוף שחור

neophile

New member
שוקר חשמלי

משעשע "שאמאן לשעבר" אתם במקרה גם מנתח מוח לשעבר? נניח שזה מקובל עלי מה שאתה אומר, זה עדיין מבחירה שלך , זה עניין של גוף פיסי אתה לא יכול להכריח גוף פיסי לעשות מה שהוא לא רוצה(אלה אם אתה מחבר אליו שוקר חשמלי או משהו בסגנון) לעומת זאת על הגוף הריגשי ושאר גופים עדינים אתה כן יכול להשפיע בצורה ניבזית , וזה דיי דומה ללחבר שוקר חשמלי

imdark

New member
ההגדרה של שאמאן טוב

היא שאמאן פעיל כלומר עם אני לא עוסק יותר בשאמניזם תספר את מה שאמרתה למורה שלי לדרמה הוא יצחק תאמין או לא כל דבר בחיים שלנו משפיע גם על הגוף הפיזי וגם על הנפשי אבל דבר טוב לכאורה שנאשה יכול להיתקבל כרע בפיסיכולוגיה זה בידיוק מה שאת עושה גורם לאדם לחשוב ולהיתנהג בדרך מסוימת וכן כך גם עובדים כל החוקים של העולם המודרני

hagakora

New member
ותמיד יכול להיותו שהרגש הזה לא קיים

ואז לא רק שבן אדם נאנס, זה אפילו לא היה במתכוון, יותר קשה לנקות אחרי פאשלות.

למעלה