שאלה אל זיו

שאלה אל זיו

מפרסמים קטנים ובינוניים נרתעים בדרך כלל מלפרסם בטלוויזיה וברדיו הכלל ארצי, מכיוון שלדעתם זו הזירה השייכת רק למפרסמים הגדולים. איך אפשר לדעתך להפנות אותם למפיק מהברנז'ה הותיקה, העובד עם טובי הבמאים והמשבץ בהצלחה לשידור - בערוצי הטלוויזיה והרדיו המובילים, גם מפרסמים קטנים ובינוניים במחירים מצויינים ? .
 
מנסה להבין איזה שירות אתה מבקש לקדם

אתה מייצג משרד להפקת פרסומות וברצונכם לפנות לפרסמים קטנים-בינוניים שמפאת מגבלות תקציב נמנעו עד כה מלפרסם ברדיו ובטלוויזיה? הבנתי נכון?
 
זיו איך לדעתך אפשר לעודד ולהפנות

עוד מפרסמים קטנים ובינוניים (הנרתעים בד"כ מלפרסם בטלוויזיה וברדיו) לפרסם את עסקיהם או/ו מוצריהם במדיות הללו ? ידידי משכבר הימים (מפיק מהברנז'ה הותיקה העובד עם טובי הבמאים) משבץ בהצלחה לשידור בערוצי הטלוויזיה והרדיו המובילים גם מפרסמים קטנים ובינוניים במחירים מצויינים.
 
אם החלטת לענות בשאלות

כנראה שאין לך תשובות של ממש זיו, ללקוחות קטנים ובינוניים יש משרדון פרסום פנימי המנוהל על ידי איש פרסום משלהם ובדרך בכלל אין להם משרד פרסום חיצוני כמובן שבכל כלל יש יוצאים מן הכלל
 
למעלה