שאלה, אלקטרוניה

RedGrass1

New member
שאלה, אלקטרוניה

בעקבות מהשו ש"למדתי" בבצפר, מבחינת הצבא אני לא זאכי למנילה ואני ישובץ בתפקיד הזה. מה ש"למדתי" זה אלקטרוניקה. אם אני רוצה אני יכול לבטל את העניין ולקבל מנילה. אני לא יודע כלום על התפקיד, מישהו יודע מהשו על תפקיד הזה במה הוא כרוך האם הוא מעניין והאם אני אסתדר עם אני לא יודע משש את החומר. באיזה חיל זה מה היצאות ומה זה בכלל? אין לי איזה תפקיד ספציפי שאני רוצה במנילה אז מה כדאי לעשות?

תבטל, תבטל.

רוב הסיכויים שאתה תשובץ למערך הטכני בחיל האוויר, שזה בעיקרון הפועלים השחורים של המטוסים והמסוקים..אם יש לך אפשרות לבטל - אני לא מבין מה אתה עדיין עושה פה. תבטל!! היציאות הן חצאים, שזה אומר שבת בבית - שבת בבסיס. חרא יציאות. ואל תדאג, הם ידאגו להעביר לך את החומר [שאגב כמעט ואין בו קשר בכלל למה שלמדת בבית ספר] בצורת קורס בבסיס הטכני של חיה"א בחיפה. בקיצור, תברח..

RedGrass1

New member
בטוח?

בקשר ליצאות זה דווקא מה שאני מעדיף בסיס סגור. התפקיד באמת כזה גרוע? אין לי שום דבר מיוחד שאני רוצה, זה כזה רע? למישהו יש דעה אחרת?

שמע

אני מתגייס לזה מחר, עשיתי קורס קד"צ ובעיקרון טעמתי מהשירות שהולך להיות לי, אז אני אגיד לך את זה בצורה אובייקטיבית [כי לי זה ממש לא מתאים]: היציאות חרא העבודה היא מסביב לשעון והרבה פעמים בשעות לא שגרתיות יש המון המון המון המון תפקידים בצה"ל, הרבה יותר טובים מהמערך הטכני..הרבה יותר מאתגרים ומעניינים..חבל שתסתום לך את האפשרות לקבל מנילה שבה יש מגוון של תפקידים. [אלא אם כן, אתה הולך לקבל מנילה קרבית ולא בא לך על קרבי, אז קח את מילותיי חזרה - תישאר במערך הטכני].

למעלה