בדברים קטנים... לצלצל אליה באמצע היום ולהגיד לה שאני אוהבת... או שהיא מותק... להביא לה צלוחית מרק לפני שהיא הספיקה לבקש.. סתם כי ידעתי שהיא רוצה... לכתוב לה מכתב... וההפתעה האחרונה- היא אוהבת לעשות "שחור פתור".. אז הכנתי לה מיוחד, אם אמירה אישית. גם ארוחות רומנטיות אני מאוד אוהבת, אך לצערי חברתי סולדת מרומנטיות
אני מסכימה עם כל מילה של "הקסם שבפטות". אין כל צורך, להשקיע, יותר מדאי זמן "בהפתעות". אני אישית, שונאת הפתעות. הדברים הקטנים, של יום יום, הם הם "ההפתעה". ההפתעה, היא לא להפתיע.
לפעמים אני רק מסתכלת עליה, מחייכת לעצמי מופתעת מעצמי ומימנה גם. עצם זה שהכל שלם שקט נוגעת לא נוגעת - הפתעה. "יש עולמות נעלמים שמילים לא יגידו לעולם..."
רק מהשבוע למשל, סיימתי את העבודה שלי וכמובן צלצלתי אליה ודיברנו קצת ב
, אני הייתי כבר בדרך אליה רק שהיא לא ידעה. אמרתי לה - שקר לבן - שאני נסעת לסופר לקניות וככה קישקנו עוד מס' דקות. אחרי כחצי שעה - אך הפקקים בישראל - צלצלתי אליה שוב ואמרתי לה תרתיחי את המים אני עולה
להפתיע אותה ולא לתת לה ביטחון? או להפתיע אותה ואז לעזוב אותה ככה בחוסר התחשבות מטורף. תאמיני לי היא בהחלט תיהייה מופתעת, אפילו מעצם זה שאת עלק מחפשת סיבות להפתיע אותה . מצחיק