שאלה אליכן..

שאלה אליכן..../images/Emo9.gif

אני שוקלת להבחן לתלמה ילין בכיתה י'-כי החלום שלי הוא להיות רקדנית
כדאי לי
אני יודעת שיוצאים משם רקדנים..=]אבל גם (שמעתי-לא בטוח אמיתי,נא לא לתפוס אות המילה
) שהאנשים שם מאוווודדדדדדד תחרותיים..=/(אגב,אתן יודעות כמה אנשים מקבלים בכיתה י'
-כי לי אמרו שבע,ואני לא יודעת עד כמה זה נכון..
) אני ממש שוקלת את זה-בגלל שמורה שלי הציעה לי ללכת לשם..וכל המורות שלי אמרו לי שלדעתן יש לי את היכולת להיות רקדנית
(אפילו מורה אחת שראתה אותי רוקדת פעם אחת בלבד-במופע סיום
)
(זה לא בשביל להשוויץ-רק בכדי להסביר את כל השיקולים שלי
) ועוד שאלה...אם כן,
אצל מי אתן ממליצות לי ללמוד השנה
(עוד לא התחלתי השנה ללמוד..
) אני רוקדת כבר כמעט 10 שנים..5 שנים בלט מודרני-ההתחלה-בילדות,שנתיים ג'אז,שנתיים מחול מודרני,שנתיים קומפוזיציה,ושנתיים בלט קלאסי
רבהרבהרבה מראש, על כל העצות

דנה EF

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo13.gifאז ככה...

תקשיבי.. אם אין לך עוד שיקולים למה לא להיות בתלמה (כמו נסיעה, מקום מגורים וכד'), לדעתי כדאי לך לנסות להתקבל.. מקסימום לא תצליחי.. לפחות תדעי שההזדמנות הזאת לא חמקה לך בין האצבעות..
וגם לי אמרו שבתלמה התחרות היא ענקית וגם הדרישות לרזון מטורפות (ממישהי שבאמת הייתה שם, לא משמועות) לגבי מקום ללמוד.. איפה את גרה
לגבי כל החלטה שתעשי
בהצלחה

תודה לשתיכן-דנה כנסי../images/Emo26.gif

אני גרה בבקעת אונו..אזור המרכז..
יש המלצות
על ה
[ ולגבי רזון
אני נחשבת רזה לגילי ולגובהי (39 קילו בערך..מטר ו60..בת 14)ואני גם מנסה להשמין מדי פעם
אני מרוצה מהגוף שלי
-ואם יבקשו ממני להוריד עוד במשקל,אני חושבת שזה יהיה יותר מטירוף-ואני לא אסכים
בינתיים,לא נראה לי שיבקשו..כי אני מכירה בנות משם שיותר "מלאות"(הן גם רזות-אז אי אפשר להגדירן ככה..
)ממני.. טנקס

../images/Emo51.gif..נראה לי../images/Emo3.gif

(אני לוקחת את זה כמחמאה..כי עכשיו לפחות
,זה נראה יפה לי
) אבל רק שתדעו
אני לא עושה דיאטות מטורפות בגלל הריקוד וכאלו-אני בחיים לא בדיאטה,ולהפך,אני אוכלת לבצפר-גבינות 30% שומן..
אצלי,זה פשוט גנים..(אמא שלי מטר ו58,ובגיל 25 היא שקלה 45 קילו
)
בחיים לא הייתי עושה את כל זה בכוונה-ובטח שלא בגלל הריקוד,כי למרות החשיבות של הריקוד עבורי-אני לא ארעיב את עצמי

n o o o a m

New member
../images/Emo210.gif כנ"ל לדנה !!!!

דרך אגב... גייסו את אמא שלך לצה"ל?? אמא שלי אמרה לי שלא מגייסים מתחת ל50 קילו ....
ודרך אגב שיהיה לך המון המון בהצלחה =]
=]

רקדנית1

New member
אממ תשובה בקשר לצה"ל

מגייסים לצה"ל מתחת ל50 קילו.. אני שוקלת 40 קילו ואני מתגייסת בחודש הבא.

n o o o a m

New member
../images/Emo210.gif...

אם את גרה קרוב ואת רוקדת ממש טוב כמו שהמורים שלך אמרו לך... אז למה לא? זה בחירה אישית שלך.... חברה של אחותי שלמדה בתמלמה [לא במגמת מחול אבל אמרה על המגת מחול..חח מקווה שהבנתם ...
] אמרה שכולם שם עם האף למעלה... אני לא יודעת איך זה ובגלל זה אני לא רוצה להגיד כלום.... אבל זה מה שהיא אמרה... אני ממליצה לך לנסות... תמיד כדאי....=] בכל מקרה בהצלחה =]

או.קיי-../images/Emo51.gif..

יש לך (וכולכן..) המלצה למקום ללמוד בו
(שיכין אותי לשם אולי וכאלה..)
תודה שוב..

דנה EF

New member
הבלט הישראלי?

שמעתי פעם (נדמה לי מיעל) שיש גם חוגים אחר הצהריים לתלמידים מתלמה ילין וגם אנשים מבחוץ (אני לא יודעת תנאי קבלה וכד') אבל כדאי לך לברר.. יש בתל אביב מספיק אפשרויות...

../images/Emo20.gif התכוונת אליי?

אם כן, יש חוגים אחרה"צ בתלמה ילין.. זה גם לילדים שלומדים במגמה וגם לילדים שמחוץ לה.. אני אחפש קישור למודעה שהם נתנו ואפרסם פה..

לדעתך זה יקדם אותי לתלמה../images/Emo35.gif

כי להבחן אני לא אצטרך נראה לי..
.. תביני,שעוד כשהתחלתי ח'(מהמגמה) באנו לשם לראות חזרות ואח"כ ברטה באה אלינו ועשתה לנו מעין "בחינה" ואמרה שאותי ועוד 2 בנות היא רוצה אצלה
ומאז-גם השתפרתי המון,אז אני חושבת שהיא לא תתנגד
ויש שתי בנות מאצלי שהולכות אליה...אבל אני לא יודעת אם כדאי..זה יקדם לתלמה לדעתך

למעלה