שאלה אליכן הבנות,

...

אני מצטערת שחף...יותר לא אגרר לשטויות כאלה

ufoeliko7

New member
אני חושב שיש כאן שני עולמות של גישה לבנות

אחד הוא חשיבה שמרנית (כבוד וכו") והשני חשיבה לברלית (אי אכפתיות) אני בהחלט מסכים עם החשיבה השניה.

אני לא יודע באיזה סרט אתה חי אבל ללא ........

ספק אתה ממש לא יודע על מה אתה כותב, זאת הכללה רדודה לקבוע שבחור שאין לו ניסיון הוא נשמה טובה וכאלו שיש להם ניסיון אז הם רק נצלנים. לניסיון אין כאן כול קשר לרצונו של אדם לקשר רציני. עד היום לא מצאתי את אשר חיפשתי ואני מחפש קשר רציני אז? כול אלו שהייתי איתן ניצלתי אותן במובן הרע של המילה? וכול אלו שאין להם ניסיון למה אתה חושב שאין להם ניסיון? כי אולי יש להם בעיות חברתיות? אולי הם נראים רע? ולמה אתה מסיק שדווקא אלו יהיו מוכנים רגשית לקשר של זוגיות? לא נעים לי לומר לך אבל מהדברים שלך נודף ניחוח של דמגוגיות ואין לך שום דבר רציני לבסס עליו את התאוריה שלך.

שאלה טובה...

אני חושבת שביישנות בגיל מסוים היא בעיה.אני יוצאת עם בני 30+...אני יודעת שזה קיים,אבל לא נתקלתי בזה. מה ההגדרה שלך לקשר רציני?אני לא רואה בניסיון מיני משהו רע,או "ניצול"...בסך הכל זה הדדי,גם אם בחורה תמימה... יש משהו טוב במחשבה "לחכות לאדם הנכון" ו"שזה יבוא מאהבה גדולה" אבל במציאות-זה יותר מידי רומנטי,לא מציאותי,ותלוי באיה גיל-בעיה פסיכולוגית שדורשת טיפול. הייתי יוצאת עם בחור ביישן,אבל אני לא רואה בחוסר ניסיון מיני דבר חיובי כל כך...

נרקי

New member
../images/Emo45.gif

הייתי מוכנה. אפילו הייתי מלמדת אותו כמה דברים
ובכיף הייתי מציעה את עצמי כשפן נסיונות

ש חף

New member
כמה דברים

כבר יצאתי והייתי יוצאת עם בחורים שאין להם ניסיון, לגבי "אלה הבחורים האמיתים שלא מנצלים בנות, ומחפשים בת לקשר רציני" לא מסכימה,יש מהכל ולא ניתן לשפוט על פי הכללה גסה.

fabrikazvezd

New member
כן, בטח

מה זה בכלל משנה ניסיון. אם אתה מדבר על ניסיון מיני אז דווקא הייתי מעדיפה מישהוא שהדברים האלו בכלל לא חשובים לו. אני חושבת שאנשים מתייחסים לכל זה יותר מידי וזה בכלל לא משהוא חשוב בחיים ואפשר ואף עדיף להסתדר בלי זה. בדרך כלל גברים עם ניסיון מנצלים נשים רק בגלל שהיו להם נשים לנצל. אם לגבר אין ניסיון זה לא אומר שהוא לא נצלן, פשוט יכול להיות שלא היה לו את מי לנצל. אבל אם המין באמת לא חשוב לגבר והוא לא רוצה לנצל אף אחת, והוא גבר שחשובה לא הרוחניות ודברים כמו אישיות ונשמה אז זה דווקא טוב שאין לו ניסיון כי זה מראה שזה לא חשוב לו.

למעלה