שאלה אליכן הבנות,

daniel771

New member
שאלה אליכן הבנות,

יש מצב שהיתן יוצאות עם בחורים שאין להם ניסיון או, לא היתה להם חברה אף פעם, מכיוון שהם ביישנים.? ולפי דעתי, אלה הבחורים האמיתים שלא מנצלים בנות, ומחפשים בת לקשר רציני. מה דעתכן, היתן מוכנות לצאת איתם??

daniel771

New member
מכליל?? סליחה אתה יודע בעצמך שאני צודק!!!

90 אחוז מהבחורים מחפשים רק לנצל וכמה שיותר להשכיב בנות. אל תתן לי לקבל רושם שאתה גם מתוך ה90% אני יודע על מה אני כותב וכל מילה שקולה בכתיבה.

90%?

אתה אומר ש 90% מהגברים שאי פעם היתה להם חברה(אלו רוב הגברים) מחפשים לנצל? אתה לא יודע מה אתה כותב.

daniel771

New member
וואלה אחי, טעיתי בחמישה אחוז 95%

ואתה יודע מה הבעיה אחר כך?? גם אם החמישה הנותרים באים והם בחורים רצינים, והמטרה שלהם הוא להקים משפחה, אותן בנות שנפגעו כבר לא מאמין להם ומכליל אותם עם אותם בנים מתועבים שניצלו אותן. אתה יודע מה והצדק איתן.

לפי ההודעות שלך

גם בפורומים אחרים יש לך דעות די מכלילות ,והשאלות שלך עוררו ויכוחים . אתה מאוד תמים...זה מה שעולה מההודעות שלך.בהצלחה במציאת בחורה חסרת ניסיון כמוך-שלא ניצלו אותה כמובן.

daniel771

New member
מה הקשר אליי את מכירה אותי מאיזשהו מקום??

אם טוב לך שבחורים מנצלים אותך שיבושם לך. זה חיים שלך ותעשי איתם מה שאת מוצאת לנכון.

daniel771

New member
אם את באה בגישה כזאת לא יפה אז...

את מעוותת עם המחשבה על להזרק למיטה עם כל אחד שאת יוצאת איתו. עזבי את לא שווה את הכתיבה היפה שלי....

fahitasboy

New member
אחי

אני חושב שדוד שלך נגע בך בתור ילד. ואהבת את זה. וזה בסדר, משפחה זה דבר נפלא.

daniel771

New member
מי כתב דיט ראשון מדוע אתם מסלפים את כתיבתי??

"יפה בשחור" יותר מתאים לזאת שכותבת איתך. אתם לא שווים את התגובה שלי...

daniel771

New member
מי את שאני אפסיק לכתוב??

את מתבקשת לא לענות להודעות שלי. דרך אגב, היתי מייעץ לך להחליף את הכינוי שלך, ל"יפה בשחור" זה בדיוק הולם אותך.

ש חף

New member
../images/Emo18.gif

חברים,אני מבקשת לא לרדת לפסים אישיים מעל גבי הפורום אפשר להחליף דעות בצורה מכובדת ולא פוגעת לא חייבים להסכים אחד עם השני אנא שקלו מילים.

daniel771

New member
אני לא יורד לפסים אישים, יש כאן

שני חברים שרוצים לעורר פרובוקציות על דברים אמיתים ונכונים שאני כותב. האמת תמיד מעצבנת את הצד האחר, וזאת התשובה שלו לרדת לפסים אישים. ואם הם יורדים לרמה זאת, אני אשיב להם באותו מטבע.

ש חף

New member
אנחנו לא נתווכח על זה

למרות שאני לא מסכימה איתך. מקווה שכולם פה יכבדו את הבקשה שלי גם אם זה לא נראה לכם נכון. ושיהיה לכם אחלה סופ"ש...

למעלה