שאלה אליכם

doll15

New member
שאלה אליכם

איך הייתה הפעם הראשונה שלכם? עם מי? חבר ארוך או סתם מישהו? האם אתם מתחרטים על כך?

lironbi

New member
זאת שאלה קצת אישית לא?

אני שומרת על זכות השתיקה
.

daniella1980

New member
סבבה לא יותר מזה

עם בחור סקסי להחריד גוף מפוסל באופן מושלם, זין - הכי קטן שראיתי עד היום.. ולא הרגשתי כמעט כלום. לא חבר אבל גם לא סתם מישהו. איזה מתחרטת, חיכיתי כבר שמישהו יצליח. מסתבר שזה היה הסוד, איבר קטן מאוד.

tryme 2 m

New member
פףףף...היתה מזמן!!!

הייתי בן 12.5 והיא בת 13. הכרנו שנה לפני כן באחד ממחנות הקיץ בהם לקחנו חלק ביחד. ככה קראו לזה...מחנה קיץ. היינו נפגשים גם בחופשים...במחנות שכאלה. אנחנו מערים שונות. אהבתי אותה. נשאבתי אליה. ערב לפני כן שכבנו בחדר אחד במחנה קיץ...נגעתי בה...נגעתי לראשונה. האצבע טבלה ברטיבותה...בתחושה פנימית ידעתי שאני אמור להרגיש התנגדות. לא היתה כזו. טבלתי בה עוד...אהבתי אותה. היא שאלה אותי..."בטח שמת לב שאני לא בתולה"... עניתי..."כן"... שאלה..."רוצה לדעת איך זה קרה?"... עניתי..."לא!" שאלה...אולי בכל זאת...התעקשתי..."לא" למחרת בערב...היא רקאה לי...ברחנו לקצה האתר...לאחד מהביתנים האחרונים...הרחוקים. היא נשכבה על המיטה. אני לצידה. נגעתי בה...היא נגעה בי. היא הפשילה את מכנסי...ומיד הפשילה מכנסיה. משכה אותי מעליה. רועד מהתרגשות נשכבתי על גופה. חיבקה אותי....התנשקנו...ונכנסתי. שש או שבע דחיפות...ואז הרגשתי את הכל מתפרץ... מיהרתי לצאת... גמרתי על בטנה. זו היתה לי הפעם הראשונה....(ותודה ללינדה)

tryme 2 m

New member
דניאלה 1980...

פדופיל היא הגדרה להפרעה נפשית של גבר או אשה בגירים שבטוחים ומשוכנעים שמעשיהם עם קטין/ה...ילד/ה...הם מעשים שמטיבים (עם הילד)...ובמעשיהם הם בעצם עוזרים ומועילים ולא מזיקים. להבדיל אלפי הבדלות שני ילדים שמתנסים במסתרי המין - אינם בשום פנים ואופן פדופילים!!!...בטח שלא במקרה הזה...שימי לב שאני הייתי בן 12.5 והיא בת 13. "אל כוון נשק על חבריך - ואפילו לא בצחוק!!!

daniella1980

New member
אוווף איתך. הומור?

באמת שצחקתי. בכלופן, נשמע לי הזוי. תהרוג אותי, לא מדמיינת את האח הקטנטן והתמים שלי עושה את זה, והוא בגיל הזה. לא נשמע לי טריוויאלי ולא כלום. אז אולי אתה מיוחד, אולי גדלת במקום מיוחד, ואולי האקט היה מיוחד ותמים ויפה, אני לא אומרת שלא. ואני בטח שלא אומרת שמה שעשית הוא פשע (ואגב כשחושבים על זה, זה כן פשע לפי החוק), אני רק לא תופסת את זה.

tryme 2 m

New member
תשמעי קטע....

יום אחד, בהיותי בן 8, גיליתי את האוצר של אבי...ערימה של חוברות פלייבוי בארון...מידי פעם הייתי מציץ בהם... מהון להון...בערך אז חוויתי את הפליטה הראשונה...כמעט בן 9. אני מנסה לחשוב על הבן שלי...הקטנטן הזה...שהיום בן 8...האמיני לי שאני לא מצליח להעלות על דעתי אותו...בסיטואציה דומה לזו שחוויתי בעצמי בגיל דומה. אולי בגלל שגדלתי בבית מאוד מסויים...אולי בגלל שתפיסותי, חוויותי ותובנותי היו שונים לחלוטין...ואולי בגלל שהוא חי במסגרת אחרת לגמרי (עם אימו ואחותו בעיר אחרת)...עם סביבה שונה בתכלית מזו שאני גדלתי בה. בבסיס...את צודקת.

moti80

New member
הראשונה שלי :)

בצבא, שירתתי בקריה. בתחילת השירות שלי הייתי נשק, וכל יום בקריה - 40 שומרות, זו היתה התקופה הכי פורה מבחינת ציורים שהיתה לי. בחורה אחת התיידדה איתי והיינו מדברים המון, היא ידעה גם שאני בתול. היא רצתה מאוד שאצייר אותה. אז קבענו ערב אחד שהיא תבוא אלי, ישבנו ודיברנו, שתינו קפה דיברנו עוד קצת ועוד קפה ואמרנו - יאללה, מציירים. היא התפשטה, דבר שכבר הייתי "רגיל" אליו, שכבה על המיטה שלי. אני קמתי, לקחתי את הבלוק ציור, עיפרון ומחק וישבתי על הכיסא מולה. פתאום היא צעקה לי: מה אתה עושה????? ואני ככה כולי מבוהל, בחיים לא אעשה משהו רע לאישה.. לא מבין מה היא רוצה?! אומר לה - אני.. אמ.. מצייר אותך? והיא ענתה: לא לא, קודם סקס. אח"כ מציירים!! ובאותו רגע.. הרגשתי.. מוכן. אז התיישבתי לידה על המיטה, כולי נבוך עם חיוך מטופש. היא היתה בחורה מאוד מנוסה, היה לה גוף מהמם. חזה ענקי ועומד, היא היתה מרשימה ביותר. אחרי שקיבלתי שיתוק מוחי בערך, היא אמרה לי תפסיק לחייך! ולקחה את היד שלי ושמה על החזה שלה ונישקה אותי. לאט לאט, עד שהשתחררתי. וזה היה מדהים. זה... זה היה יותר ממדהים! הרגשתי שזה... כבוד. כן, כבוד. אישה, נותנת לי לראות אותה ככה. נותנת לי לגעת לה בכל מקום בגופה, מכניסה אותי למקומות הכי אינטימיים שלה - גם בגוף ואולי גם בנפש. לא כבוד? ולראות אישה, מתפתלת מהנאה בידיים שלי, זה היה מדהים! לדעת שאני, יכול לרגש ככה אישה... הייתי בעננים.

dmt4me

New member
סחה מוטי..אני הפעם הראשונה שלי..>

איך שיצאתי מהכושלאימא שלי פירקתי תמיילדת..

א פרח

New member
בדיאבד כשחושבת על היה די מצחיק

הייתי בת 17 הוא בן 20 לי היתה דירה שעמדה לרשותי יצאנו אז אחי הגדול חברתו הבחור שעבד אז יחד עם אחי ואני. הלכנו לדירה אחי וחברתו הסתגרו בחדר השינה ואנו נותרנו בסלון כל מה שהיה בסלון היו מזרנים על הריצפה וכמה שמיכות. דיברנו התחלנו להתחרמן העניינים התחממו ואז הוא הוציא קונדום ואני בתמימותי אומרת לו שאין צורך (הדור שלפני עידן האיידס אז פחדנו רק מהריון ולא ממחלות) כי אני עם גלולות, באותו החודש התחלתי לקחת גלולות כי החלטתי שאני מוכנה ליחסי מין ואינני רוצה לקחת סיכון עם הריון, הוא זרק את הקונדום הצידה ושניה לפני שחדר אני לוחשת לא "בזהירות אני בתולה" מזל שלא קם וברח באותו הרגע אבל הוא מיד נירתע עצר והיה עדין להפליא היה נהדר. ולמרות שמבחינתי זה היה בגדר סטוץ העיקר להיפטר מהבתולין כבר ולגמור עם זה בסופו של דבר התחתנו והיינו נשואים 11 שנה.

טכנית לגמרי...

די מאכזבת. עם מי שהיה חבר שלי אז כמעט שלוש שנים. לא מתחרטת. גם אז לא התחרטתי, אבל בדיעבד (עם השמוקים שבאו אחריו
) אני שמחה שזה היה איתו

למעלה