הראשונה שלי
בצבא, שירתתי בקריה. בתחילת השירות שלי הייתי נשק, וכל יום בקריה - 40 שומרות, זו היתה התקופה הכי פורה מבחינת ציורים שהיתה לי. בחורה אחת התיידדה איתי והיינו מדברים המון, היא ידעה גם שאני בתול. היא רצתה מאוד שאצייר אותה. אז קבענו ערב אחד שהיא תבוא אלי, ישבנו ודיברנו, שתינו קפה דיברנו עוד קצת ועוד קפה ואמרנו - יאללה, מציירים. היא התפשטה, דבר שכבר הייתי "רגיל" אליו, שכבה על המיטה שלי. אני קמתי, לקחתי את הבלוק ציור, עיפרון ומחק וישבתי על הכיסא מולה. פתאום היא צעקה לי: מה אתה עושה????? ואני ככה כולי מבוהל, בחיים לא אעשה משהו רע לאישה.. לא מבין מה היא רוצה?! אומר לה - אני.. אמ.. מצייר אותך? והיא ענתה: לא לא, קודם סקס. אח"כ מציירים!! ובאותו רגע.. הרגשתי.. מוכן. אז התיישבתי לידה על המיטה, כולי נבוך עם חיוך מטופש. היא היתה בחורה מאוד מנוסה, היה לה גוף מהמם. חזה ענקי ועומד, היא היתה מרשימה ביותר. אחרי שקיבלתי שיתוק מוחי בערך, היא אמרה לי תפסיק לחייך! ולקחה את היד שלי ושמה על החזה שלה ונישקה אותי. לאט לאט, עד שהשתחררתי. וזה היה מדהים. זה... זה היה יותר ממדהים! הרגשתי שזה... כבוד. כן, כבוד. אישה, נותנת לי לראות אותה ככה. נותנת לי לגעת לה בכל מקום בגופה, מכניסה אותי למקומות הכי אינטימיים שלה - גם בגוף ואולי גם בנפש. לא כבוד? ולראות אישה, מתפתלת מהנאה בידיים שלי, זה היה מדהים! לדעת שאני, יכול לרגש ככה אישה... הייתי בעננים.