שאלה אליכם

עידוק

New member
שאלה אליכם

ברצוני לבנות כלוב חדש לשרקנים, אבל יש לי תוכנית, שהכלוב יהיה גבוה מאוד [בגובה שלי בערך] ואז אני אוכל להכנסי פנימה גם תוכים. כמובן שיהיה שם 2 דלתות כדי שהתוכים לא יברחו, אבל- שאלתי היא: האם תוכים יסתדרו עם השרקנים, או שהם ינסו לנקר אותם או משהוא? [מדובר על כלוב בו הם יהיה לגמרי ביחד] הכוונה היא לתוכים קטנים [לדוגמאת ציפורי אהבה או התוכונים הרגילים הכחולים הללו..] האם הם יסתדרו עם השרקנים? אילו סוגים יסתדרו?

אממ...

אני לא חושבת שתהיה לך בעיה... לי היתה בעיה של ארנבת שתקפה את התוכים אבל שרקן זו חיה הרבה יותר פחדנית אז אני לא מאמינה שהם יתקפו... רוב הסיכויים שלא תהיה בעיה להחזיק אותם יחד... כמובן שתצטרכי לדאוג לתוכים למקלות ומשתחי עמידה בחלק העליון של הכלוב כדי למנוע מהם לרדת לרצפה(מה גם שלהם יהיה יותר נחמד לעמוד גבוהה על איזה ענף) תכל'ס לא צריכה להיות בעיה... בהצלחה...:)

עידוק

New member
ועוד משהוא

ידוע לך אולי מחירים של תוכים, האלה שאמרתי התוכוני אהבה, תוכונים רגילים ואם יש המלצות, לתוכים חברותיים שאפשר ללטף...ומחירם.....תודה רבה רבה

אממ...

תוכונים זה סביבות ה25-30 ש"ח ליחיד... לאב בירדס אין לי מושג... דרך אגב את מגדלת אותם ביחד? כי עד כמה שידוע לי לאב בירדס הם דיי תוקפניים....

174M4R

New member
לאב בירד אכן תוקפניים

והמכיר שלהם זה 50 ש"ח וזה יכול להשתנות ממוכר למוכר...

למעלה